Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
válasz
Yodafon
üzenetére
Azt hiszem hogy egy kis hibát vétettem, ezt korrigálom:
mezo[1].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜL
mezo[2].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜLHelyesen tehát "OnSelectCell" kell ide ahogy Fire példáján is látszik, ezt tévesztettem el. Ha az értékadás jobb oldalaira azonos eljárás nevet írsz be akkor szerintem megvalósul amit szeretnél, tehát közös OnSelectCell eljárása lesz minden példánynak.
Egyébként ez is belerakható ám a ciklusba, így lesz biztosítva a legegyszerűbben a közös OnSelectCell, tehát:
mezo[i].OnSelectCell:=Sajat_SelectCell; // paraméterek NÉLKÜLA többi rész viszont változatlan, tehát a Sajat_SelectCell eljárást szigorúan a definiálandó eljárás paraméterlistájával (OnSelectCell) deklarálni és definiálni (kifejteni) kell.
procedure TForm1.Sajat_SelectCell(Sender: TObject; ACol,
ARow: Integer; var CanSelect: Boolean);Meghíváskor át kell adni a paramétereket is!
Pl. mezo[1].OnSelectCell(Sender,1,1,bValtozo);
Figyelj rá hogy a 4. paraméternek logikai változónak kell lennie a "VAR" miatt!
Ez át fog irányítódni a form Sajat_SelectCell eljárásába és továbbadja a paramétereket is. Viszont a Sajat_SelectCell-t meg kell írni !!! Tehát le kell reagálni a cella kiválasztódás eseményét, ha nem írsz bele semmit akkor ilyenkor nem fog történni semmi. Legalábbis úgy gondolom, mert ezt sem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest