- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
Ha már itt vagyok, felteszek két kérdést:
-Hálózatos progit írok (BDE), az adatbázis fájlok (.db, meg a képek és a PDOXUSRS.LCK) azon a gépen vannak egy megosztási mappában (sima XP prof), amelyik a legtöbbet fogja használni őket, viszont van egy másik XP-s gép (amin a progit fejvesztem), meg a főnök Vistás masinája. Úgy oldottam meg hogy minden tranzakció előtt tábla.open, utána meg tábla.close. gondolom elég kicsi a valsége annak hogy két ember tizedmásodperces pontossággal akarja ugyanazt a táblát használni, vagy érdemes lenne mindenféle Timert beleépíteni a progiba?-Ha a felületen módosítom egy rekord valamelyik attribútumát (legtöbbet Editboxban), visszaírásnál az egész rekordot vissza kell írnom, vagy van olyan eljárás ami megjegyzi melyik editbox tartalma lett módosítva és nem kell annyi kódot kopizni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Lexus, Toyota topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest