Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
valamiert vegtelen ciklusba kerult, ha az InitChildren-ben queryt futtattam (lehet hogy en voltam bena, de az olasz srac is panaszkodott erre).
Ennek elvileg nem szabadna így lennie, ez az esemény direkt ilyen célra van. Talán a kódodban van valami hiba, ami miatt kiváltódik még egyszer ez az esemény (vagy egy másik, ami közvetve újra kiváltja ezt).
nem biztos hogy van children minden root node-hoz ugye. szoval akkor nem allithatom be az InitialStates -t maskent, csak ha tudom mar elore, hogy lesz-e gyereke.
OK, de először próbáld ki úgy, hogy mindegyiknél beállítod, mintha lenne, aztán ha mégsincs (OnInitChildren), akkor lenyitáskor törlöd a kis pluszjelet. Nem a legszebb, de a leggyorsabb megoldás, főleg mivel...
ezert gondoltam, hogy mar a root select (a rootnodehoz) kellene tartalmazza hogy melyik rekordnak hany gyereke van (count+group by), es itt, az InitNodeban egy selecttel rovidebb lenne a kod.
...különben be kell nyelned az egész adatbázist (de legalábbis minden subselect RecordCount-ját) már a legelején, így komolyabb adatbázisokhoz nem lesz használható a program.
Aktív témák
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest