- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Ezek ujjgyakorlatok, ugyanarra szolgálnak a programozás oktatásában, mint a betűk kanyarítása az írás tanításában. Aki még ezeket is lusta megcsinálni, lusta elkezdeni gondolkodni, az később semmit sem fog tudni megoldani, vagy ha mégis, akkor nagyon nem fogja élvezni a dolgot.
Nincs mese, valamit be kell fektetni ahhoz, hogy valamit kaphassunk. Természetesen nem kell mindenkinek programozóvá válnia, de nálatok (nem fogok személyeskedni, akinek nem inge, ne vegye magára) nem ez a probléma, hanem az, hogy általánosságban nulla erőfeszítéssel akartok elérni valamit. -
gLes
őstag
Megmondom őszintén: én ezeket tanulom, vagy legalábbis tanítják, de írdatlanul nem figyelek oda! Engem valahogy nem tudnak felizgatni ezek a listák, meg halmazok, meg mittomén, majd a zh-ra megtanulom, ozt el is felejtem. Ha probléma van, akkor én megoldom a magam módján, anélkül hogy elnevezném láncolt vagy akármilyen listának...érted?
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest