- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karypapi
csendes tag
Na, sikerült helyretenni a D600-am, viszont nem tölti az akkut...
Van valami teszt progi amivel megnézhető ez a része a gépnek, hogy miért nem tölt?
Tudja mérni az akku töltöttséget, tehát látja, a gépen a csatikon van feszültség, de az akkut mégsem tölti. Az eredeti gépben jó volt ott egy órát is kibirt, ezért is ragaszkodnék hozzá. A gép ugyanolyan D600-as mint az enyém volt, de csak 1.3-as és egy leharcolt akku volt benne, ami helyett a régit tettem bele. De akár mit csinálok, a gép nem tölti az akkut
Mellesleg ha megtenné valaki kedves kolléga, hogy megmérné a gépén, hogy minden csatlakozón van feszültség? Ugyanis az egyiken nekem nincs...
A két-két szélső a negativ pólus, a középső 5 pedig a plusz és nekem itt az egyiken nincs feszültség.
Köszi előre is ! -
Karypapi
csendes tag
válasz
damdamm #11962 üzenetére
Hát...., netezni, jegyzetelni, filmet nézni?
Ahhoz túl jó, de ha neked megéri...
Ezzel még játszani lehet, nem is kispályás játékokat szerintem...
+ 4 giga memória? Minek?
Azzal már komoly játékot lehet nyomni - ha játszós vagy...
Én 1.6-os géppel netezek, dolgozom, (office-os cuccok) meg nézek filmet 500 mega rammal.
Ettől többet, akkor kellene beletenni, ha játszol, vagy grafikus progikat használsz szerkeszteni stb......szerintem....
-
Karypapi
csendes tag
Váhh....
1. Elfüstölt az alaplapom....
2. Kinek van feleslegben Dell Latitude D600-as notija?
mármint működőképes?
esetleg bótolni akar egyet, stb...stb...
Az privátban jelezze, és megdumálhatjuk. Csak ne vatera magasságú árral kezdje
Maradok a Dell-hez hű, remélem sikerül is ... -
Karypapi
csendes tag
Sziasztok!
Füstmérgezésben elhalálozott a Dell Latitude D600-as gépem
Tud valaki Bp-n, vagy környékén megbízható szervízt? (Monori vagyok.)
Nagyon valószínű, hogy alaplapja szállt el, amikor a töltő csati hozzáért bedugáskor a com-porthoz. Füst, büdös és kampec...
Olyan érdekelne, aki megnézné, árat is tudna mondani, és nem kérné el egy alig használt árát, esetleg, alkatrésznek beszámítana belőle valamit.
Priviben, aztán pedig mélben értekezhetünk.(Amúgy nagyon sajnálom, príma kis vas volt, blú-val, wifivel, stb...megbízható, kb egy órás aksival...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest