- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2056 üzenetére
Ez határozottan jó hír, h csak azért recseg. Amúgymeg 3 év alkatrész garit adtak hozzá, és abból az 1. év teljeskörű.(legalábbis azt hiszem, a számlát még nem láttam, apukám intézte a dolgot) Az akksi kopása annyira nem zavar, majd ha nagyon kell, veszek másikat, arra egész biztos, h csak 1 év van, persze
-
egeristi
csendes tag
válasz
Gengster437 #2053 üzenetére
Ez a minél töb gar annál jobb persze igaz. Csak nekem itt most fizetnem kell érte... És nem mindegy, hogy mennyit. A 3évesben is van csak alkatrész meg teljeskörü. A teljeskörü pedig több mint 10000el drágább.... Nemtom megér-e ennyit a teljeskörü, igazából erről érdekelnlnek vélemények.
-
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2051 üzenetére
Az a baj, h abból mindössze 1 év teljeskörű...de amúgy emiatt vettem ilyen gépet, hasonló árkategóriában valóban nincs olyan, amelyikhez 3 év járna, és ez tartja csak bennem a lelket, h ki fogja bírni a tervezett 2 évet. Annak kifejezetten örülnék, ha letesztelnétek az anyagát, és az én ''eredményemnél'' jobb jönne ki
-
egeristi
csendes tag
válasz
Gengster437 #2051 üzenetére
Sziasztok!
Az én 6400 Amerikából származik, emiatt 1 év alaktrészgaranciám van rá itthon(munkadíjat fizetnem kell). Az alábbi ajánlatot kaptam garanciabövítésre:
Ezúton jelzem a telefonban említett garanciális lehetoségeket, amelyek a HRP Szerviz Kft-nél lehet késobb érvényesíteni a Dell Inspiron notebook esetében:
- Mo-i szerviz garancia 1 évre: bruttó 10800 Ft
- Alkatrész garancia kiterjesztése 3 évre: bruttó 11472 Ft
- Teljesköru szerviz garancia 3 évre: bruttó 23600 Ft
Ti mit ajánlotok, milyen bövítést vegyek/vegyek-e egyáltalán?
Tudtgok esetleg olcsóbb céget?
Köszi előre:Egeristi -
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2049 üzenetére
Pont emiatt a kevésbé jó minőségű műanyag miatt félek, hogy esetleg a dell inspiron is lesüllyed az acer/fusi színvonalra - ennek nagyon nem örülnék, de szerintem fél év múlva ezt majd jobban meg tudjuk ítélni.
Egyelőre még csak a középiskolánál tartok, de nem tervezek poli...s lenni, ugyanis utálom a tömegrendezvényeket(a tömeg miatt), valamint a nyilvánosságot. Viszont vitatkozni kifejezetten szeretek, bár szóban sokkal élvezetesebb
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2047 üzenetére
Egyelőre nem igazán érzékelem azt a +20%-ot, ugyanis nem tudom a gép teljesítményét 100% kihasználni. A winrarból meg igen sok tömörítést kell 1szerre elindítani ahhoz, h jelentősen leterheljem a cpu-t, ez már a 630-as p4-nél is nehéz volt
Mivel én annyit nem cipelem, hogy feltételnül szükségem legyen egy hasonló teljesítményű ibm-re, inkább maradok a dell-nél. Viszont szerintem szégyen, h a dell nem képes az inspiron sorozatát legalább jó minőségű műanyagból megépíteni. Persze, tom, vegyek latitude-ot, de akkor is, a fő versenytársak, mint hp és ibm jobb minőségű műanyagból építik az ilyen kategóriás gépeiket -
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2045 üzenetére
Én 20%-ról tok....amúgymeg azért nem igaz, h az összes thinkpadra rá lehet állni, csak a t sorozat olyan...de azért a sima r is fém zsanérokkal van ellátva.
-
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2043 üzenetére
Igen, kizárólag infószerzésre alkalmas...amúgy nekem sem kell panaszkodnom, teljesítmény van elég, c2d 2.0ghz...és szintén x1400, mondjuk nekem nem csak minimumon megy rajta a játék.
Amúgy nem azt mondom, h rossz az anyaga, csak h lehetne jobb is, pl egy thinkpad r51 sokkal jobban van kivitelezve, nekem már most jobban recseg, ha felemelem, mint egy majdnem 2 éves thinkpad -
tkazmer
addikt
válasz
Gengster437 #2041 üzenetére
Csak kár, hogy a bios-ból semmit nem lehet állítani, jó, mondjuk a noti nem tunningra való...
Az igényes kialakítás(legalábbis az anyagok minősége) szerintem nem is annyira igényes
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest