- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polcrendszer
tag
mit jelent a gyors hdd? az enyémben direkt 7200rpm-es 160as vincsi van videvágás ürügyén.Ennél gyorsabbat nem szoktak laptopiba tenni, még ez is a ritkább verzió... 8400as gs az megy, máshol is láttam, de az enyémben 8600gt van. Erre viszont nem olvastam ...A vista nem rossz, klasszisokkal jobb egy erősebb gépen, mint az xp, vessetek rám követ, de az tuti, hogy az osx-szel minden olyan lenne, mint a villám
Majd, ha lesz időm, lehet kipróbálom, csak ilyen biosokat ne kelljen megváltoztatni, mert nem akarom elcseszni, mert külföldi a gép, aztán fizethetek a szervíznek...
A recsegés ritkán jön elő, 1-2mp-re, engem annyira nem zavar, hogy ezen járjon az agyam...Majd kipróbálom wifi nélkül is, csak az a baj, hogy nálam állandóan kell a netAz SP1 sem javította ki ezek szerint...Tapasztalatom szerint a hanggal van az egyedüli problem a vostronál...
-
Polcrendszer
tag
Semmi gáz, vista a probléma. Másnál is jelentkezett, nálam is, de nem annyira zavar. Az sokkal inkább, hogy sikeresen sigmatel audiokezelőt tettek bele, amivel egy csomóü probléma van, és eletromos dobot rákötök gépre, akkor csak a dobprogiból jön hang, máshonnan nem, Valami tipp erre? (asio4all-lal használva).
A dolog, ami miatt viszont írni akartam, az az lenne, hogy érdemes-e OSX-et feltenni a vostrora. Annak, akinek az első mondata az lenne, hogy mekkora idióta vagyok, inkább olvasgasson neten erről. A lényeg, hogy vajon működik-e minden hardver osx-szel, és hogy pl.office2007, vagy ezdrummer, egyáltalán hogy megy ez az osx kompatiblitás dolog, sosem volt dolgom még vele.Már felvettem a kapcsolatot egy vostrossal, aki megcsinálta ezt, de itt is rákérdezek...A gépem asszem sokkal gyorsabb is tudna lenni, lehet nem volna recsegés meg más probléma hangkártyával és egyáltalán, mindenben, videóvágás,szerkesztés-audio-mindenben jobb, állítólag klasszisokkal az osx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged