- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
CPU-AI-s tesztnél(Geekbench 6)) megnéztem kíváncsiságból, hogy mi a különbség 64GbxNégy-RAM-csatorna és 32GBxkét-RAM-csatorna között az E5-2673v+-as CPU-val(másikkal is hasonló lenne szerintem).
A dupla sebességű és méretű(64GB) DDR3-RAM 5.200 körüli értéket adott, a fele-RAM(32GB)/fele-RAM-csatorna alig több mint 4.000-es teszt eredményt. Ez azért elég sok! Szerintem.
Az AI terület mondjuk sok adatot mozgat, "RAM-kritikus"-nak gondolom mind RAM-méret, mind RAM-sebesség szempontból. Más területen, átlagos-szokásos használat esetén én 5-10% közé becsülöm a RAM sebesség hatását olyankor, amikor a rendszerrel és a feladattal összhangban van a CPU(ez általában így van) és nincs alapból valami szűk-keresztmetszet/Bottleneck effektus a rendszerben.Majd ha egyszer eszembe jut(amikor lesz rá időm is), erre is futtatok egy tesztet. Mi javasolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Filmvilág
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő