- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Siffredi #7156 üzenetére
Semmi bajom vele (bele vagyok szeretve
), a DELL meg nem tehet arról, hogy a Seagate a Maxtor megvásárlása után elmaxtorosodott...
Persze talán még mindig jelent valamit a Seagate neve. Megörültem, hogy ilyen vinyó van a gépben, és nem pl. Fujitsu, vagy Samsung. Utóbbival amúgy a hőmérsékletén kívül nincs bajom, a 3,5-ös külső USB-sem, és a régi Clevomban bad sectorosodás (legjobbakkal is előfordul) miatt már kicserélt 2,5"-es is nagyon melegedett. Clevoban most Fujitsu van. Az is melegszik.
A Vostrom Seagate-je most 39°C-os. 40 fölé sosem megy. Épp ideális. Majd nyáron meglátjuk.
A kijelző helyes színbeállításával egyébként sokat lehet tökölni. Most egy kontrasztos beállításom van, ahol viszonylag minden szín egyensúlyban van, de elég kontrasztos - viszont emiatt szép élénk színű - képeket produkál (azaz a sötét részekkel lehet probléma). Esetleg majd megadhatom ezeket, mert alapból tiszta kék minden (ez szerintem Intel betegség, a Clevom ugyanezt játszotta, az is Inteles).
Eddigi egyetlen említésre méltó negatívuma részemről, hogy a kijelző az utolsó 2 centin elenged és lecsapódik. De mivel nincs zár rajta, lehet, hogy ez szándékos, mivel fejreállítva is zárva marad, és zár hiányában nem biztos, hogy a szoros zsanér miatt teljesen rá lehetne zárni a gépre.
atosz: októberi driverek voltak a DVD-n, amit én kaptam a géphez. De mivel XP-t használok, letöltöttem mindent netről.
Siffredi ismét: a topicot folyamatosan olvasva jutottam el az utolsó HSZ-edig, ami kissé meglepő. A memóriakártya slot alatt a kártyaolvasót érted elöl, a LED-ek alatt? A vaklapnak nálam is van kis játéka, de eddig ilyet minden kártyaolvasónál láttam, ha szoros lenne, nem lehetne belepaszírozni a kártyát, meg mivel multislot, ez előfordul.
Most meg is néztem gyorsan rendes SD kártyával, szorosabb, mint a vaklap, de némi mozgása azért így is van. Ezt nem is lehet tökéletesen szorosra csinálni, pl. az USB csatlakozók sem fixek soha. Legalábbis én sem kártyaolvasóból, sem USB-ből nem láttam még totál fixet. A "minden állásban" alatt mit kell érteni?Az akku nálam sem 100%-osan fix, kb. 0,5mm-es mozgása van fel-le, de önmagában a gépet forgatva nem kotyog, csak szándékosan mozgatva (az akkukotyogás egyébként tipikus hibaként emlegetett sok fórumon).
A GMA950-re: milyen procival kértdet? Mert szerintem a 965Express chipsetet csak sánta józsi platformhoz teszik bele, ami Merom magos procit (C2D) és, Intel WiFi-tjelent elvileg. Ha nem ilyen proci van benne, akkor lehet, hogy más alaplappal kaptad. Az enyém egyébként már a lengyelországi gyárban készült.
Vostrosok, ti kaptatok nyomtatott kézikönyvet (szétszedési útmutató és társai) a géphez?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Steam topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- eladó MSI Alpha 17
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest