- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Netfone
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
pengwin #42770 üzenetére
1. Mert a tervezett elavulás egyre jobban működik.
2. Mert egyre több minden van integrálva és a hőmérséklet így egyre több dolgot tesz előbb-utóbb tönkre.
3. Mert nem az a cél, hogy ne cseréld le sokáig.
4. Mert ma már minden Kínában készül, alacsony költségvetéssel.
...
...
...Ezért cserébe a mai gépek olcsóbbak is mint a régiek! A 90-es évek végén egy notebook egy átlagfizetés többszörösébe került.
-
Tikakukac
titán
válasz
pengwin #42770 üzenetére
Elolvastam, értelmeztem, köszönöm.
Én meg pont azért válaszolok úgy ahogy, mert valaki mindig be akarja bizonyítani nekem, hogy nem csak én vagyok hülye, hanem az összes kollegám meg a márkaszerviz meg a komplett nagyker és bolthálózat. Ami erős lesz elsőre azt hiszem.Amíg elhangzik a tolladból olyan, hogy miért bírja tovább egy 5 évvel ezelőtti konzumer mint egy mostani, ott nem oktatni kéne, hanem csendben maradni vagy összenézni a két azonos árszintű és sorozatú gépet ma és régen. Ha azután sem jössz rá, akkor hanyagolni kéne ezt a dolgot. Így is alig lehet lebeszélni a hulladékokról az embereket, hát még ha csodasohaösszenemtörikharáeselsemAcerkirály6évigmegymintazújpedighasználom nyögések hangzanak el. Mert akkor a user fejében tényleg megfordul a gondolat, hogy ha ma vesz egy notit az reálisan használva elmegy 5 évet zokszó nélkül. Frászt.
OFF end, további jó álomképeket.
-
szabonagyur
félisten
válasz
pengwin #42770 üzenetére
Mert a régi gépbe volt anyag a mostaniban meg nicns? Egymás mellé rakom a régi konzumer meg az újat (egy árban voltak) a régiben van anyag az újban meg kb semmi.
Itt nem az a lényeg, hogy ismeretségi körben volt pár darab, mégis mennyi 10-20db? Az nagyon nem sok ahhoz képest amennyit eladtak belőlük és erre írta a kolléga, hogy 1-2 vagy akár 20db alapján nehéz általánosítani, hogy ki kell bírnia egy Acer-nek is 5 évet.
A Thinkpad is lehet rossz, senki sem mondta, csak mondjuk 10.000 gépből valószínűleg kevesebb business gépnek törik el a zsanérja vagy bármilyen része, mint 10.000 konzumernél.
Hardveres hiba bárhol lehet...@(#42771) davidunited : a kisebb 3537-em van, i5 4200u és nincs baja, több mint egy éves, amire neked kell jó ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Netfone
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3607, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest