Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
Na jó hát ez már a fanatizmus határát súrolja...
Nem is a 2 csóka akivel ma találkoztam egy küldetésen, na azok az igazán fanatikusok. Kb. fél éves a játék és nekik 3 csillagos a portréjuk és 200-as szint felett voltak. Ritkán szoktam megdöbbenni főleg amióta a kis kínaiak napi 24 órában váltják egymást és úgy boostolják a karaktereiket a játékokban, de ebben a játékban nem lehet pénzt farmolni de mos sokkolt a látványuk. Ha eggyel találkoztam volna akkor azt mondom no life, na de kettővel? Erre már kevés a fantáziám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is a 2 csóka akivel ma találkoztam egy küldetésen, na azok az igazán fanatikusok. Kb. fél éves a játék és nekik 3 csillagos a portréjuk és 200-as szint felett voltak. Ritkán szoktam megdöbbenni főleg amióta a kis kínaiak napi 24 órában váltják egymást és úgy boostolják a karaktereiket a játékokban, de ebben a játékban nem lehet pénzt farmolni de mos sokkolt a látványuk. Ha eggyel találkoztam volna akkor azt mondom no life, na de kettővel? Erre már kevés a fantáziám.