Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Mai Buriburi

Juicy Lucy
    Hagymakarika
    Steak buri
    Káposztasali

Röviden: Ocseny fasza!!! :DDD

Bővebben:

Hagymakarika: Tuti. Nem olajos/zsíros, finom puha, kiváló íz.
    Steak buri: Nekem tökéletes volt. (Nem mirelit) Pont eléggé fűszeres, pont úgy sütve ahogy kell...
    Káposztasali: Ez igazából nekem már túl borsos. A kevesebb néha több...A szószt nem tudom miből és hogyan csinálják. Nekem kicsit olyan "meseteségesnek" tűnt jól megborsozva. Mindegy végülis, mert finom volt. :)

Juicy Lucy: Na, a küllemét leszámítva ez nagyon ott volt! Mire ideért kicsit lesántult. Magyarul a sajt nagyrésze kimászott a húspogácsák közül. A hús belül még szép rózsaszín volt, szaftos, ízletes. Buci remek, fimom puha, omlós. A magokat nem szeretem, de annyi baj legyen. :) Mindenből annyi van benne amennyi kell. Nem nyomja el az egyik íze a másikat.
    5/4. :)

Ez itt pedig egy Aladdin extra gyros tál, csípős nélkül. Annyi volt talán a hibája, hogy a husi imitt-amott megint odakozmált...Mivel több darabot rendeltünk az enyémből kimaradt a paradicsom teljesen, bezzeg a többiekébe ott volt, igaz minimális mennyiségben. Vagy tesznek bele normális mennyiséget vagy ne tegyenek bele semmit inkább. (A fél karika / gyros tál = 0 )
    Ezt a malőrt leszámítva hozta a megszokott Aladdin minőséget... :)

Új hozzászólás Aktív témák