Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz Real Ghoost #3197 üzenetére
Alakul. Kaptunk rádió megkeresést is, szóval ott is feltűnünk majd.
Amikor az oldalát megosztja a kommentek között, azt szoktam tiltani, egyébként még nem sok vizet zavar, csak furcsa.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Megjelent egy cikk rólunk a Cívishíren.
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
Beef Burger & Bistro rendelés.
Estremo pizza. (Paradicsomszósz, mozzarella, grillezett csirke, pepperoni, ananász)Rendeltem neten, időre jött, a futár hívott, hogy nem boldogul a felírt címmel, de a kapuig eljutott. Megoldottuk, bejutott, feljött. Hozta magával a hideg miatt a nagy kék styrofoam dobozt is. Ez pozitív. Átvettem, fizetek, mutatja a blokkot, hogy nézzem meg hogy mit írt oda a kolléganő, hát ezzel hogy.... Faarc. Az én hibám. Az ott nem egy "V" betű, hanem egy római 5-ös. Srácnak arcára fogy a mosoly, néz, mint a harmadik teve Noéra, emészt...
Mindegy.
Lakásba be, doboz nyit, röhög. Na ezen sem kell méregetőset játszani. Kézzel nyújtottnak tűnik a tészta, emiatt ovális. Az én ízlésemnek lehetett volna kicsit sültebb is. A paradicsomszósz lenyalható rétegvastagságú, és ebben a mennyiségben pont jó az intenzitása. (Pár helyen a paradicsom belediffundál a tésztába mire kész lesz, és max egy kis színt ad neki, na ez itt nem így van.) Ebbe a piros izébe vannak beletapadva az omlósra grillezett csirkemell darabok és az ananász, na meg valamennyire a pepperoni.
Ízre az volt az első gondolatom, hogy úb..meg... Rohadt jó.
Volt összhangja a pizzának.Részemről ajánlott. Nincs limit a rendelésnél, viszont most akcióban minden 1490-es pizza 1290.
-
erik365
senior tag
Tegnap a 40-es palacsintázóból jött egy túrókrémes erdei gyümölcsös, és a páromnak egy banános mogyorókrémes palacsinta. Ismét hozták a megszokott minőséget, mennyiségre sem lehet panasz. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem egy erős 10/9es.
[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
-
hitman,
őstag
Megvolt a buri-buris eszegetés barátnőmmel.
Sima burger +sajt +krupli +káposzta sali +hagymakarikák na ez 2szer.
Kiadós volt és 2500ból kijött.
Csak még mindig túl sok az "öntet" a burgerben, nehéz enni mert csúszkál a hús benne.De nekem 10/7-8 pont és az ikon a 9.
Nem tudom meddig lesz ilyen jó áron a buri-buri.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
törölt tag
válasz #65675776 #3182 üzenetére
Csak mert nem debreceni a téma?
Ha máshol jobb a minőség akkor ránkfér az uszítás a miheztartás végett, és ebben a humorosan egymást között megbeszélős formában történő látványcivódás inkább inspiráló, mint lázító.
Ez az amit sosem köszönnénk meg mint motivációt, de azért felkelti a topic érdeklődését. -
törölt tag
Na ezt most szépen abbahagyja mindenki!
-
Marci79
senior tag
Az a tényen nem változtat. Putrifalva. Ne kanyarodjunk el egy olyan jelentéktelen hely miatt, maradjunk a kajáldáknál inkább.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
törölt tag
A ló.. nyergét....
Ehetetlen konstrukció. Ha véletlen el is jutsz a feléig akkor már tuti szétesik. Ha szétesik akkor azt a látszatot veszted el vele ami miatt kitalálták. Hogy egyszerre haraphass bele mindenbe. Ha már úgysem tudod összeharapni a libamájat a ruccola salátával akkor nem mindegy, hogy ezt vízszintesen vagy függőlegesen nem tudod megtenni? De legalább átéred.
Ok. Laposan is vannak szörnyek. Pl a Zil burger. Elismerem.Ez nem igényesség, hanem divat. Pár év múlva elmúlik.
Amúgy megnéztem.
Szerintem ez burger vonalon még belefér, de nem street kitchen/street food.
-
Peti78
őstag
válasz #33253120 #3165 üzenetére
Látom, hatásos volt a cigi. Manapság a burgerről, általában az ételekről alkotott vélemény az első benyomással alapozódik meg. Pont ezért dizájnburger minden olyan burger, ami nem egy húsból, és némi csalamádéból áll. Ezért is készülnek fényképek. Az igényesebb fajta brgerekről általánosságban el lehet mondani, hogy nehezen haraphatóak. Nekem legalábbis. Ami nem elég magas, az pedig már nem is burger a külvárosi legenda szerint
Az összetevők alapján azonban mindenféleképpen figyelemre méltó burgert látunk a videoban.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Marci79
senior tag
válasz devil-k #3093 üzenetére
Én cca. 10 éve ismerem. Lángszóróval kellene felégetni, az egész "faluval" egyetemben..
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
albert8
veterán
Most rendeltem pizza viabol. Ez volt az első. Fitt pizza
Egy óra alatt kihozták és meleg volt rendben van. 1050 volt átlagos ár.
A cuccok paradicsomszósz kukorica sonka mozzarella. A tészta vékony széle kicsit égett, de ehető és nekem izlett. Pakolás is oké, sonka kicsit kevés, de a többi rendben. Úgyhogy pozitiv a hely elsőre.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Peti78
őstag
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
törölt tag
Valentinoban csak helyben lehet SZÉP kártyával fizetni?
-
szcsabaa
csendes tag
válasz devil-k #3152 üzenetére
nem úgy gondoltam hogy akkor mindenki külön posztokban értékeljen maga hanem csak annyira hogy a végén mindenki beírja a maga pontszámát pár soros magyarázattal, komolyabb eltérés esetén kicsit többel.
persze ne vegyétek magatokra csak ötletként dobtam fel , a lényeg hogy évezettel csináljátoképítő jellegű kritikának viszont felhoznám hogy szerintem túl bőkezűen osztogatjátok a 10 pontokat, főleg az étel mennyiségénél. Szinte kb mindenhol 10 körülit adtok így a skálázásnak nem sok értelme van szerintem.
egyébként jól csináljátok csak így tovább
-
wandam
csendes tag
válasz devil-k #3152 üzenetére
Szerintem bármelyik ételblognak 100% adni a véleményére úgy se lehet, mindenkinek más az ízlése Ugyanígy ahogy itt páran a régi hozét, dicasát, és egyéb számomra örökre elfelejtett pizzériákat az egekig magasztalnak, másnak ez pl teljesen felejtős. Ezt úgy se lehet teljesen kiküszöbölni, mint ahogy azt sem, hogy egy helynél akár hetek leforgása alatt kemény színvonal vissza esés legyen. Helyén kell kezelni az értékelésüket, támpontnak venni, de attól még ugyanígy érhet meglepetés
-
devil-k
nagyúr
válasz szcsabaa #3151 üzenetére
Annyi mindent lehetne csinálni, de nincs az az ember aki ezeket meg fogja valósítani. Nekünk is van munkánk, életünk, feleségünk, barátnőnk, kutyánk-macskánk, hobbink és minden más egyéb, hogy nem akarunk csak erre az egy dologra összpontosítani. Szeretjük csinálni és élvezzük is, de nem szeretnék, ha csak erről szóljon a napunk. Nagyon komplex dolgokba pedig nem érdemes belemenni, mert az emberek nem kedvelik, ha valami túl "bonyolult". Persze tisztelet a kivételnek.
Egyébként ha külön személyenként közölnénk, na abból lenne még csak nagy "chaos".
"Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor negatívumnak azt tudnám mondani hogy a rengeteg húshoz képest nekem már kevés volt a zöldség "
Múlt héten én is éreztem ezt és szóltam is, hogy kissé nézzenek kecskének, mert szeretem a zöldségeket.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
szcsabaa
csendes tag
válasz devil-k #3147 üzenetére
szerintem jobb lenne ha külön személyenként közölnétek a pontszámokat , eltérés esetén véleményeket s akár mindenkinek lehetne egy bemutatkozója is amiben elmondaná milyen ételeket kedvel inkább stb
ezzel nem csak egy általános értékelést adnátok ki hanem egy lehetőséget is az olvasónak hogy a leírtak és saját tapasztalatai alapján tudjon azonosulni bizonyos tesztelővel s ez által egy komplexebb képet kapva a helyről.
más:
ma végre sikerült nekem is eljutni az Alladinba és tényleg annyira tuti mint ahogy azt mondjátok.
Jó fűszeres, kellően csíp , a hús maga is finom valamint a pita is adja és még az ára is jó. Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor negatívumnak azt tudnám mondani hogy a rengeteg húshoz képest nekem már kevés volt a zöldség mennyisége de ez legyen a legnagyobb baj
mivel még útba is esik így biztos többször is vissza fogok térni. -
törölt tag
Most, hogy látom leírva a Krúdy keveréket simán megkívántam. Szerencsére nincs itthon hozzá szinte semmi.
-
törölt tag
Na. Most van időm bővebben reagálni szendvicsügyileg.
Régen a mostani Beef burger bistro helyén volt egy jó szendvicses. Előtte sokkal meg a Kálvin téren a Himalája gyros, és a Vár utca között a lépcső mögött.
Különböző véleménnyel voltak a jó szendvicsről, de mind a két helyen baromira ízletes dolgokat csináltak.
Ami feltűnt, és ami miatt otthon nem lehet ilyen jellegű szendvicseket rendesen csinálni az például az alapanyag. Volt olyan szendvics ami 2-3 féle dologgal volt megkenve, (Krúdy keverék, fűszeres vajak, tojáskrém, házilag készített vaj- és tejszínkrémek, zöldség- gomba- sonka- és húskrémek, stb.) és erre jöttek a feltétek, hasonló választékossággal, majd a zöldség vagy gyümölcs, esetleg sajt.
Ha otthon akarok hasonlót akkor az rohadt időigényes, és legalább ugyanannyira gazdaságtalan.
Két-három kenyérre való (1-2dkg) fűszeres vajat még talán kikever az ember magának, de mellé ugyanennyi halsalátát vagy tojáskrémet nem fog. Ugyanígy a feltétek. Az egyszerű szalámi vagy felvágott elérhető, de 4 vékony csík sonkát nem adnak a boltban. Vagy két füstölt sprotnit a dobozból.Mint ahogy egy saláta levelet sem.
Ha mindent rendesen megveszel, akkor meg vagy annyit készítesz, hogy megunod enni, vagy a maradék alapanyag rádromlik. Vagy nem veszel meg mindent, és kompromisszumot kötsz.
Ettöl függetlenül szeretek otthon szendvicset csinálni. És szoktam is. Sokszor. Van, hogy a bármiből.Szerk. Emiatt, és az új ízötletek miatt érdemes szendvicsezőbe járni.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz #05304832 #3145 üzenetére
20? Persze, kinek van arra bármilyen kapacitása?
Miért, akkor hogy rendeljünk ételt? Ott van 4 ember, a következő 2 meg majd másnap eszik a maradékból? Az a legjobb, ha 5-6-an vagyunk 1 étterembe/vagy rendelünk és akkor a legteljesebb a dolog. Nem akarjuk osztály szintre (20 fő) kiterjeszteni a dolgot.
A Michelin csillagoknál meg 2 ember értékel! Na, ahhoz mit szólsz?
(#3146) daa-raa
Általában.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #65675776 #3143 üzenetére
Ez is sokáig kérdés volt, hogy hogyan is értékeljünk. 10-es vagy 5-ös skálán? A pontozásnál 2 lehetőség van.
pl.:
6 vagy 6.5 (felet akkor adunk amikor nem tudjuk eldönteni, hogy felfelé vagy lefelé kerekítsünk)Nem akartunk már ilyen 6,47, 7,75 és társaiba belemenni, mert ez már nagyon szubjektív lenne. Általában azonos véleményen vagyunk, nem nagyon szokott durva kilengés lenni. Pl. nekem 9-es a hamburger, a másiknak 8-as, a harmadiknak 10-es, a negyediknek 2-es.
(#3145) local1
Nagyon nehéz lenne pl. 6-7-8 embert egy időben, egy helyen összehozni. Egyikünk sem gimnazista, nagyon változó az időbeosztásunk is.Egyébként mi nem a Bibliát írtuk meg, akinek nem tetszik, az nyugodtan hozzászólhat, oszthat meg gondolatokat, max. akkor visszatérünk a helyre és megint leteszteljük. A Dicsőségfalra is csak azok a helyek kerülnek fel, ahol mindig ugyanazt kapjuk, nincs kilengés. Attól, hogy nem írunk egy helyről már (Pl. Csokonai), attól mi még visszajárunk oda és ugyanazt a magas színvonalat élvezzük/kapjuk szerencsére.
Szokott az a toll erősen is fogni, lásd >>> Tar Pizza (ja, azt már nem látod ), Via >>> főételek, Plaza >>> Thai ételbár.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #05304832 #3141 üzenetére
Igen, beszéltük is, hogy ez így kellemetlen, de azt is meg kell értenie mindenkinek, hogy nem tudunk/nem akarunk egy helyet hónapokig tesztelni. Ráadásul nálunk a főételek voltak a bajosak, azokról írtunk is, hogy nem az igazi, de lehet, hogy másnál a következő héten fullos volt minden.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #05304832 #3139 üzenetére
Marha érdekes dolog ez egyébként, mivel a cikk megjelenése után rendeltek onnan pizzát és sokan panaszkodtak, hogy ehetetlen az egész, főleg ez a Drakula téma. (Na, ilyenkor már nem fogjuk utólag kijavítani az írásunkat, az gáz lenne) Nem tudom, hogy nekünk ekkora szerencsénk volt, de nálunk nagyon jól vizsgázott a cucc akkor. A Vespa-s pizza után pedig felüdülés volt. Sőt, a Happy Hot-hoz képest pedig nem telít el, nem laktat, nem érzem, hogy szétdurranok tőle. Szerintem egy pizzánál nem ez a jó cél. Ezért is szeretjük annyira a Valentino-s pizzát, mert hiába versz be 1 egészet belőle, nem fekszel ki.
"Továbbmegyek az lenne a jó ha pontozás előtt még fogalmatok sem lenne arról hogy kinek a kajáját eszitek."
Ezt nem igazán lehet kivitelezni. Ne aggódj, attól, hogy valahol jót ettünk, máskor meg sz*rt ugyanott, mi azt is megírjuk, nem vagyunk szívbajosak.Átlagolni szoktunk!
pl.A- 6 pont
B- 8 pont
C- 5 pont
D- 8 pontössz: 6,75 >>> 7
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
Mai Buriburi
Juicy Lucy
Hagymakarika
Steak buri
KáposztasaliRöviden: Ocseny fasza!!!
Bővebben:
Hagymakarika: Tuti. Nem olajos/zsíros, finom puha, kiváló íz.
Steak buri: Nekem tökéletes volt. (Nem mirelit) Pont eléggé fűszeres, pont úgy sütve ahogy kell...
Káposztasali: Ez igazából nekem már túl borsos. A kevesebb néha több...A szószt nem tudom miből és hogyan csinálják. Nekem kicsit olyan "meseteségesnek" tűnt jól megborsozva. Mindegy végülis, mert finom volt.Juicy Lucy: Na, a küllemét leszámítva ez nagyon ott volt! Mire ideért kicsit lesántult. Magyarul a sajt nagyrésze kimászott a húspogácsák közül. A hús belül még szép rózsaszín volt, szaftos, ízletes. Buci remek, fimom puha, omlós. A magokat nem szeretem, de annyi baj legyen. Mindenből annyi van benne amennyi kell. Nem nyomja el az egyik íze a másikat.
5/4.Ez itt pedig egy Aladdin extra gyros tál, csípős nélkül. Annyi volt talán a hibája, hogy a husi imitt-amott megint odakozmált...Mivel több darabot rendeltünk az enyémből kimaradt a paradicsom teljesen, bezzeg a többiekébe ott volt, igaz minimális mennyiségben. Vagy tesznek bele normális mennyiséget vagy ne tegyenek bele semmit inkább. (A fél karika / gyros tál = 0 )
Ezt a malőrt leszámítva hozta a megszokott Aladdin minőséget... -
foxymaci
senior tag
válasz Marci79 #3087 üzenetére
Már bocs hogy szólok de csege lehet putri reket tanya bár szerintem van nála putrisabb, de a Csárda elég szinvonalas hely és a kaja se ótvaras, karácsonykor csak 3500 adag halászlevet adtak el. Nem a leggagyibb alapanyagokból dolgoznak, és nyáron meg lehet nézni mekkora embertömeg vonul át nap mint nap, hidd el én se értem de rengetegen megfordulnak ott.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
devil-k
nagyúr
Hamarosan megjelenünk a sajtóban! Két különböző portál is megkeresett minket tegnap. Online és nyomtatott verzióban is felütik a fejüket a macskák!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
wandam
csendes tag
válasz #05304832 #3120 üzenetére
Én is megkóstoltam végre a Buri-Burit! Házhoz szállítás volt, 2 sima burger+sajtal + krumpli. A csomagolás tényleg szuper, szállítási idő 35perc volt. Még meleg volt minden mikor megérkezett. A buci összhatása nekem nagyon bejött, tényleg az egyik legjobb debrecenbe. A zsemlét külön kiemelném, barátnőm is megjegyezte, a házi hambinkhoz is ilyen kéne ! A krumpli ilyen csónakkrumplihoz hasonlít, jobban átsütve, nekem az is nagyon ízlett.
Méretre inkább csak közepes, de a krumplival együtt pont elég is volt vacsorára.
Ár / érték arányban veri a mezőnyt! (2200hufból kijött a 2 normal burger + sajtal + 2 adag krumpli, az ikonba ennyiből pont csak 1 sajtos baconos és 1 krumpli jött volna ki)
Ha valami negatívat is mondanom kéne rá, talán kicsit sok volt benne a savanyú ubi + 1900 huf alatt ingyenes csak a kiszállítás.
Tuti rendelünk még.Beef Burger Bistro
Innen csak pizza kóstolás volt, egy Prosciutto e Funghi rendeltem (sonkás-gombás)
45 perc alatt kint volt a futár, még forró volt. Extra vékony tésztás (nálam ez bejövős), a feltét mennyiségre pont elég volt, minőségre tényleg prémium. Nem tudnék igazán bele kötni, összhatásba is bejött. Árba középkategóriás (1300 huf volt ) de ha a mostani vespa minőség mellé állítom, egyértelműen a BBB a nyerő.
Legközelebb buci teszt is lesz mellé -
Peti78
őstag
Na ma mézes-almás fahéjas tepsiben sült csirkét rendeltem. A zasszonytól. felejthetetlenül finom!
-
-
Peti78
őstag
válasz #05304832 #3108 üzenetére
Persze, mindenki úgy intézi, ahogy tudja, bár négy szendvics elkészítése nem több mint húsz perc, és ebben benne van a csomagolás is. Én csak jeleztem, hogy nem értem. Egyébként az említett szendvicsekből próbáltam a gyrost, hát kritikán aluli.
Szerintem, klasszisokkal finomabb szendvicset dob össze magának az ember, és tényleg nem sok idő.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
devil-k
nagyúr
válasz #33253120 #3104 üzenetére
Én ma a következő reggelit csináltam, amit tegnap este ötlöttem ki a fürdőkádban!
Húsos szalonnát megpirítottam, reszelt mozzarella sajttal szórtam meg, azt is kicsit megpirítottam. Fogtam egy tortilla lapot, majd azt is megkapattam egy kicsit. Kiszedtem, megkentem padlizsánkrémmel, bele raktam ezt a szalonnás-sajtos dolgot, felcsavartam és kész a tökéletes reggeli. + 1 nagy bögre hideg tej.
- mozi bolondéria -
-
Peti78
őstag
válasz #33253120 #3104 üzenetére
Na ezt a szendvics-dolgot sose értettem. Megveszed a pékárut, bekenőcsözöd, saláta, felvágott (vagy sült hús), sajt, zödségek. Feleanyniből megvan, és nagyjából tudod mi van benne. Hamburgert és gírost is cak azért veszek, mert utálok mocskolni vele.
-
törölt tag
Valami jó szendvicsest nem tud valaki? Melóba Kovács féle cuccokat veszek, de már unom. Van most egyik helyen valami Kiss féle, de az kb a legrosszabb Utalsellátós emlékeim hozza elő....
-
devil-k
nagyúr
Kellemetlen. Ezek után hogy menjünk el oda? Pénzt kidobni?!?
"A buri buri mellett nyílt egy gyrosos. Próbálta már valaki?"
Ne! Arról csak rosszat hallok mindenhonnan. Sőt, írtak nekünk FB-on is, hogy oda el ne menjünk.
(#3099) local1
Jó a Happy Hot. Jó telítős cucc, arra készülj fel.Szerk.
Próbáld ki a Via-t.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest