Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Aktív témák
-
ProdyG
őstag
válasz
BLiNk3r #44383 üzenetére
hát a meteoros rövidhajú csaj is elég gáz, bár ott inkább a régi kiszolgálók voltak bunkók, akik már nincsenek ott.
a csapó gyros nagyon igénytelen az biztos. egyszer azért kellett rájuk szólnom, amikor rendelni akartam, mert a győzikét nézték és röhögtek, fel se fogták, hogy ott vagyok.... -
dew28
aktív tag
válasz
BLiNk3r #40494 üzenetére
nem azt irtam hogy nem nativ a 22"osok felbontasa, hanem azt, hogy eredetileg 24" hoz megfelelo felbontas. nem mindegy hogy x+fel meterrol is latod a dolgokat normalisan, vagy tavcsovel kell nezned.. persze ez eros sarkitas volt..
es kerdeznem hogy lattal-e mar 24est es 22est egymas mellett es melyiknek volt szebb kepe..? naugye..
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest