Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
Aktív témák
-
vepe
őstag
Valamikor neteztem én is úgy..aztán állandóan bejött valami windows üzenet és teljesen lebénult a gép...
csak formattal tudtam helyreállítani..na azóta inkább felrakok mindig valami vírusírtónak nevezett csodát...de eddig egyetlen egy szoftverrel sem találkoztam,ami tökéletes védelmet adna...egyik látja,de nem törli...másik nem is látja csak egy harmadik...szerintem nincs olyan védelem(házi felhasználásban),ami tökéletes...
Nagyon régen felpakoltam több vírusírtót(kaspersky,Norton,stb),azt hittem az jó lesz--az majd megvéd--na az is csinált szép dolgokat(meg sem nyikkant a gép)és annak is format lett a vége..hozzá teszem nem is járkálok olyan oldalakon,ahol összelehet szedni valami férget,vagy trójait..ennek ellenére beszemtelenkednek...a kis mocskok..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE Go - Pentium 4415Y/8GB/128SSD/CAM/INTEL/10.1"/1800x1200TS/A kategoria
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest