Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
mghltm #71399 üzenetére
Én egy órája voltam a depójuknál átvenni a csomagom, mert akkor ért oda a csomaggal a melóhelyemre, mikor mi vagy 10 perce eljöttünk.
Ez a futáros kiszállítás nem igazán felel meg nekem, jobban örülnék a pick-pack pontok bővülésének, egyáltalán még működik?
Más: Venni szeretnék farmert, valami minőségibbet, mit ajánlanátok? Levist néztem, de nem lenne rossz, ha olcsóbban is meg tudnám úszni. Olyan tippeknek örülnék, amiket neten is meg lehet nézni, hogy modellen hogy áll. Kiinduló pontnak megteszi, nem szeretek az üzletben hosszú ideig nézegetni, meg nem is nagyon tudom ránézésre megállapítani, hogy felvéve milyen lehet nagyjából. Ezért nézek ki magamnak mindent, ami érdekel, hogy az üzletben már célirányosan tudjam felpróbálni, csak azt a pár kinézett darabot.
Valami ilyesmi stílusú tetszene: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -50% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- Cryptot (kripto, bitcoin, usdt, usdc, euroc, eth, solana) vennék kp-ért
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest