Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
mghltm #71399 üzenetére
Én egy órája voltam a depójuknál átvenni a csomagom, mert akkor ért oda a csomaggal a melóhelyemre, mikor mi vagy 10 perce eljöttünk.
Ez a futáros kiszállítás nem igazán felel meg nekem, jobban örülnék a pick-pack pontok bővülésének, egyáltalán még működik?
Más: Venni szeretnék farmert, valami minőségibbet, mit ajánlanátok? Levist néztem, de nem lenne rossz, ha olcsóbban is meg tudnám úszni. Olyan tippeknek örülnék, amiket neten is meg lehet nézni, hogy modellen hogy áll. Kiinduló pontnak megteszi, nem szeretek az üzletben hosszú ideig nézegetni, meg nem is nagyon tudom ránézésre megállapítani, hogy felvéve milyen lehet nagyjából. Ezért nézek ki magamnak mindent, ami érdekel, hogy az üzletben már célirányosan tudjam felpróbálni, csak azt a pár kinézett darabot.
Valami ilyesmi stílusú tetszene: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Xbox One
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest