Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Integrálja autóiba a Huawei HiCar rendszert a BMW Kínában
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Csak a frissítés a kérdés a Banggood jó áron kínált táblagépénél
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
#65675776 #35998 üzenetére
Akkor kielemzem a hszem, hogy ertheto legyen:
Ugye te ezt irtad:Warez téma lezárva, tört konzolok hirdetése, keresése pedig tilos!
En meg ezt:
Jaja, ne legyen warez, csak a sok alszent majom kiborito :-)
Jaja, ne legyen warez: itt eppen egyetertek veled, amit nem szabad, azt moderaljatok.
csak a sok alszent majom kiborito: ez nem neked lett szanva, hanem azoknak, akiknek elotte(d) valaszoltam, azok lettek torolve. Mondjuk en nem tudtam, hogy a bgh vagy milyen konzol az kvazi egyenlo a felnyomottal, de egybol jottek a valaszok szegeny gyereknek, hogy ne lopj, mert pokolra kerulsz es hasonlo okossagok. Nekik irtam, hogy biztos nekik otthon minden eredeti, es mivel valszeg nem, igy most lealszenteztem oket (akinek nem inge ugyebar).A napokban volt egyebkent egy hasonlo beszelgetesem, ahol privatban "bevallotta", hogy bizony warez windozon futtat eredeti programokat, de a topikban meg nyomta az alszent majmot...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest