Hirdetés
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
#65675776 #35998 üzenetére
Akkor kielemzem a hszem, hogy ertheto legyen:
Ugye te ezt irtad:Warez téma lezárva, tört konzolok hirdetése, keresése pedig tilos!
En meg ezt:
Jaja, ne legyen warez, csak a sok alszent majom kiborito :-)
Jaja, ne legyen warez: itt eppen egyetertek veled, amit nem szabad, azt moderaljatok.
csak a sok alszent majom kiborito: ez nem neked lett szanva, hanem azoknak, akiknek elotte(d) valaszoltam, azok lettek torolve. Mondjuk en nem tudtam, hogy a bgh vagy milyen konzol az kvazi egyenlo a felnyomottal, de egybol jottek a valaszok szegeny gyereknek, hogy ne lopj, mert pokolra kerulsz es hasonlo okossagok. Nekik irtam, hogy biztos nekik otthon minden eredeti, es mivel valszeg nem, igy most lealszenteztem oket (akinek nem inge ugyebar).A napokban volt egyebkent egy hasonlo beszelgetesem, ahol privatban "bevallotta", hogy bizony warez windozon futtat eredeti programokat, de a topikban meg nyomta az alszent majmot...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest