Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Egy érdekes sztorit olvastam a fb-on a "Debrecen hallottam" csoportban. Valós profilnak tűnik.
"Egy rutinjavításra, olajcserére vittem be az autóm a Sámsoni úton egy ott lévő szervízbe, most nem nevezem meg pontosabban a szervíz helyét, csak mindenki számára okulásként írom le a történetemet.
Szóval hamarosan hívtak a szervízből, hogy nem cserélik ki az olajat, mert észrevették, hogy más hibája van az autónak: lötyög a kormánykerék. Nem is értik, hogy ezt, hogy nem vettük észre. Ténylegesen, nem vettük korábban észre, de nem állítom, hogy ez a szervízbe kerülés után lett defektes. A lényeg viszont, hogy a javítási költsége ennek 1.2Millió ft lesz, és ők kivonják a forgalomból az autót. Ezzel kb azt mondták, hogy náluk vagyok köteles megjavíttatni az autómat. De lesokkolt bennünket a hír, nem terveztem egy milliós javítási költséget elszámolni. De mondták, hogy utángyártott/bontott alkatrészből már ki tudják talán hozni 600 ezer forintból.
Nem érdekelt a fenyegetés, hogy kivonja a forgalomból az általuk megállapított forgalomra alkalmatlan autómat, elhoztam onnan, és egy másik szerelőhöz vittem, aki megnézte és körülbelül egy napos munkával kicserélte a hibás alkatrészt, amely munkadíjjal együtt 83.000 ft volt. Az autó pedig bevizsgálva, jól működik.
Ez tényleg így működik szerintetek, hogy ha valaki nem ért valamihez, akkor nem bízhat meg a szervízekben? Már simán azon gondolkoztam, hogy tudok átszervezni/átcsoportosítani pénzt, hogy ki tudjam fizetni az 1 milliós költséget. Szerencsére többen szóltak, hogy azért nézessük meg más szerelővel is. Így tettünk, javaslom, hogy ti is járjatok el óvatossággal hasonló helyzetben.
Minden esetre többet nem megyek ahhoz a szervízeshez..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mazda topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest