Hirdetés
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hello
Felraktam egy wifis gépre a debiant net ugye nincs, telepítettem a wireless toolst, még kellene a networkmanager ha minden igaz, de nincs ilyen csomag, meg még synaptic sincs. Létezik hogy ezek nincsenek rajta a cd-n? -
fradi81
veterán
[link]
Hogy lehetne eltűntetni a tolószék ikont? Egyszer elindítottam azóta töröltem mindenhonnan de semmi.
Meg hogy ne jelenjen meg a helyekben csak az, amit beleírtam az fstab-ba. Tehát csak adatok és seagate kell. -
fradi81
veterán
helo
vboxban friss telepítés után átírtam a sources.listet, minden squeeze-t testing-re hogy legyenek újabb telepíthető csomagok. Majd erre ezt adja a
[link]Mit rontottam el?
-
fradi81
veterán
Helló
Compiz hogy szokott elindulni magától? Indítópultba meg szolgáltatások-ba nem szokott benne lenni, szóval az eredeti megoldásra lennék kíváncsi.
-
fradi81
veterán
Hello
Van telepítve vboxbs egy alap debian + xfce4, mi kell ahhoz hogy betöltődjön egy grafikus bejelentkező felület? Egyáltalán van sajátja az xfce-nek vagy gdm-et kell csak telepíteni?
-
fradi81
veterán
Milyen tárolót kellene felvenni hogy telepíthető legyen a libreoffice?
-
fradi81
veterán
Hello
Ha debian telepítésekor nem engedéylezem a grubot, majd LMDE-ben kiadok egy update grub parancsot, akkor megjelenik a debian a grub menüben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest