- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
Hello
Felraktam egy wifis gépre a debiant net ugye nincs, telepítettem a wireless toolst, még kellene a networkmanager ha minden igaz, de nincs ilyen csomag, meg még synaptic sincs. Létezik hogy ezek nincsenek rajta a cd-n? -
fradi81
veterán
[link]
Hogy lehetne eltűntetni a tolószék ikont? Egyszer elindítottam azóta töröltem mindenhonnan de semmi.
Meg hogy ne jelenjen meg a helyekben csak az, amit beleírtam az fstab-ba. Tehát csak adatok és seagate kell. -
fradi81
veterán
helo
vboxban friss telepítés után átírtam a sources.listet, minden squeeze-t testing-re hogy legyenek újabb telepíthető csomagok. Majd erre ezt adja a
[link]Mit rontottam el?
-
fradi81
veterán
Helló
Compiz hogy szokott elindulni magától? Indítópultba meg szolgáltatások-ba nem szokott benne lenni, szóval az eredeti megoldásra lennék kíváncsi. -
fradi81
veterán
Hello
Van telepítve vboxbs egy alap debian + xfce4, mi kell ahhoz hogy betöltődjön egy grafikus bejelentkező felület? Egyáltalán van sajátja az xfce-nek vagy gdm-et kell csak telepíteni?
-
fradi81
veterán
Milyen tárolót kellene felvenni hogy telepíthető legyen a libreoffice?
-
fradi81
veterán
Hello
Ha debian telepítésekor nem engedéylezem a grubot, majd LMDE-ben kiadok egy update grub parancsot, akkor megjelenik a debian a grub menüben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest