Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdori007
csendes újonc
Hölgyek/urak!
Van otthon egy kis média szerverem, Debian 13 fut rajta, elég jól belaktam már egy 500 gigás ssd-n, viszont közben rájöttem, hogy 500 giga nagyon pazarló arra, amire használom (docker és pár konténer), és máshol célszerűbben fel tudnám használni ezt a meghajtót, így szeretnék átköltözni egy kisebb, 250 gigás ssd-re.
A mostani meghajtón négy partíció van, /efi, /root, /swap és /temp, 500MB, 25GB, 4GB méretűek, a többi a /temp, erre csak a letöltés idején van adat, egyébként nincs.
A kérdés adott, hogyan tudom könnyen megoldani a költözést? Clonezillát próbáltam, de úgy láttam nem tud kisebb meghajtóra klónozni, hibával leállt. Semmi pótolhatatlan nincs a meghajtón, ha bonyolult, újra is tudom telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest