- Milyen GPS-t vegyek?
- Netfone
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2902 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2900 üzenetére
A kernel nem routol egy csomagot sem, amíg a
/proc/sys/net/ipv4/ip_forward
fájl tartalma nem 1. Ezt vagy egy ide történő írással vagy a /etc/sysctl.conf-ban lehet beállítani.Az eth1-et a /etc/network/interfaces-ben javasolt beállítani. A natoláshoz első körben talán elég ennyi:
iptables -I POSTROUTING -t nat -s 10.1.1.0/24 -d 0/0 -j MASQUERADEahol a 10.1.1.0/24 helyett a saját belső hálózatodat kell megadni. Ezt be lehet írni egy up parancsba a /etc/network/interfaces-be.
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2894 üzenetére
Fel kell rakni a második ethernet kártyára egy belső hálózati fix ip címet, rátenni a kártyára egy dhcp szervert, engedélyezni a routingot, beállítani a natolást.
Most már rálátsz
Igaz, kicsit távolról...
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #1728 üzenetére
ahogy az előbb is írtam: *WINE* alatt.
[link] -
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #1726 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint nagyjából sehogy. Azok a windows alatt megismert játékok futnak rendesen, amelyeknek elkészítették a linuxos verzióját. Hogy a cs ilyen-e, nem tudom. Nekem simcity3000 ment így jól. Legutóbb próbáltam aoe-t futtatni wine alatt, de szaggatott nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest