-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2902 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2900 üzenetére
A kernel nem routol egy csomagot sem, amíg a
/proc/sys/net/ipv4/ip_forward
fájl tartalma nem 1. Ezt vagy egy ide történő írással vagy a /etc/sysctl.conf-ban lehet beállítani.Az eth1-et a /etc/network/interfaces-ben javasolt beállítani. A natoláshoz első körben talán elég ennyi:
iptables -I POSTROUTING -t nat -s 10.1.1.0/24 -d 0/0 -j MASQUERADEahol a 10.1.1.0/24 helyett a saját belső hálózatodat kell megadni. Ezt be lehet írni egy up parancsba a /etc/network/interfaces-be.
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2894 üzenetére
Fel kell rakni a második ethernet kártyára egy belső hálózati fix ip címet, rátenni a kártyára egy dhcp szervert, engedélyezni a routingot, beállítani a natolást.
Most már rálátsz
Igaz, kicsit távolról...
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #1728 üzenetére
ahogy az előbb is írtam: *WINE* alatt.
[link] -
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #1726 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint nagyjából sehogy. Azok a windows alatt megismert játékok futnak rendesen, amelyeknek elkészítették a linuxos verzióját. Hogy a cs ilyen-e, nem tudom. Nekem simcity3000 ment így jól. Legutóbb próbáltam aoe-t futtatni wine alatt, de szaggatott nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Indukciós főzőlap
- Synology NAS
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest