- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Netfone
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2902 üzenetére
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2900 üzenetére
A kernel nem routol egy csomagot sem, amíg a
/proc/sys/net/ipv4/ip_forward
fájl tartalma nem 1. Ezt vagy egy ide történő írással vagy a /etc/sysctl.conf-ban lehet beállítani.Az eth1-et a /etc/network/interfaces-ben javasolt beállítani. A natoláshoz első körben talán elég ennyi:
iptables -I POSTROUTING -t nat -s 10.1.1.0/24 -d 0/0 -j MASQUERADEahol a 10.1.1.0/24 helyett a saját belső hálózatodat kell megadni. Ezt be lehet írni egy up parancsba a /etc/network/interfaces-be.
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #2894 üzenetére
Fel kell rakni a második ethernet kártyára egy belső hálózati fix ip címet, rátenni a kártyára egy dhcp szervert, engedélyezni a routingot, beállítani a natolást.
Most már rálátsz
Igaz, kicsit távolról...
-
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #1728 üzenetére
ahogy az előbb is írtam: *WINE* alatt.
[link] -
bambano
titán
válasz
Ezekiel Ston #1726 üzenetére
Az én tapasztalataim szerint nagyjából sehogy. Azok a windows alatt megismert játékok futnak rendesen, amelyeknek elkészítették a linuxos verzióját. Hogy a cs ilyen-e, nem tudom. Nekem simcity3000 ment így jól. Legutóbb próbáltam aoe-t futtatni wine alatt, de szaggatott nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest