- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
f_sanyee #4973 üzenetére
De direkt írtam, hogy anélkül. Egyáltalán nincs gomb a gépen, és én vagyok a root, de nem én használom. Szóval, ha azt akarom, hogy képes legyen más is lekapcsolni a gépet terminálból, akkor meg kell adnom a jelszavam? Azt hittem gombbal nem tesz jót a leállítás.
Másik kérdésem az lenne, hogy miért válaszható 486, és 686 feliratú Debian a Grubban?
Két külön rendszer? Melyiket válasszam, és mennyit foglal a felesleges másik?
Memória fogyasztásban van különbség, ha csak openbox van, vagy pl. az lxde-s verzió lett telepítve, de az openboxot indítom? Melyik jobb az Iceweasel, vagy a Firefox? Alapból a w3b települt a Standardra, olvastam a Links2-ről, kipróbáltam, de nem az igazi, mert se az időkép, se a google maps nem jó. 1000MHz PIII, 256MB, és 32MB-os videókártya van a gépben, ezért nem mindegy. -
gyulank
addikt
válasz
f_sanyee #4948 üzenetére
Köszönöm, de senki sem mondta, hogy csak egy #-et kell bebiggyesztenem, de így nem kérte. Sajnos azonban így sem működik valamiért. Elindítom, pár másodpercig kijön a logó, aztán eltűnik, és kész. Mondjuk vmware-ben csak a memóriát tudom befolyásolni. Nem hiszem, hogy az 1000MHz-es P3 miatt van, talán az nVIDIA TNT2 M64 32MB-ja lehet kevés, vagy nem tudom. Egyébként 256MB memória van a gépben. Lehetetlen, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged