Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Sajna tényleg az van, amit írsz, még talán 7-ig jó volt minden, de emlékeim szerint a 8-nál már volt gondom, live-ból telepítettem és a GRUB-ot nem rakta fel normálisan, szívtam vele, míg aztán írták valamelyik topikban, hogy ne live-ból telepítsem és akkor jó lesz....most nemrég meg behozták ezt a Calamaris helpert, persze a régi telepítősegédes kezdőknek kicsit nehézkes volt ez tény, de jóval részletesebben lehetett megcsinálni a telepítés beállításait, plusz már ekkor lehetett screenshotot is készíteni!

Ha képben van az ember debianilag, akkor ezek nem olyan eget rengető problémák. A kezdőket viszont meg tudja szívatni rendesen.
Én soha nem értettem egyet azokkal, akik kezdőnek Debian telepítését javasolták! Persze ha van kis affinítás a dolgok megismeréséhez, akkor hasznos lehet, amúgy meg ott a konyhakész disztrók garmadája!
Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- YouTube
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!