- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Sajna tényleg az van, amit írsz, még talán 7-ig jó volt minden, de emlékeim szerint a 8-nál már volt gondom, live-ból telepítettem és a GRUB-ot nem rakta fel normálisan, szívtam vele, míg aztán írták valamelyik topikban, hogy ne live-ból telepítsem és akkor jó lesz....most nemrég meg behozták ezt a Calamaris helpert, persze a régi telepítősegédes kezdőknek kicsit nehézkes volt ez tény, de jóval részletesebben lehetett megcsinálni a telepítés beállításait, plusz már ekkor lehetett screenshotot is készíteni!

Ha képben van az ember debianilag, akkor ezek nem olyan eget rengető problémák. A kezdőket viszont meg tudja szívatni rendesen.
Én soha nem értettem egyet azokkal, akik kezdőnek Debian telepítését javasolták! Persze ha van kis affinítás a dolgok megismeréséhez, akkor hasznos lehet, amúgy meg ott a konyhakész disztrók garmadája!
Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valóban sok kezdő megszívta, hogy csinált root jelszót is, utána már csapdában is volt!