-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nagyon rég láttam talán Ubuntu vagy Arch videón Compiz effekteket, sőt még bőven Windowsos időmben tesóm laptopján mutogatta ezeket. Talán ott fészkelte be magát a fejembe, hogy Linuxot fogok használni...igaz a Cinnamonon sosem használtam semmilyen effektet, itt külön kisalkalmazásokban vannak compiz klónok! A KDE plasma is kb a compiz-t építette be effekteknek, de tényleg nagyon látványosak ezek!
Cinnamont nem nagyon ismerem, 1-2 alkalommal láttam YouTube-os videóban.
Hát ugye pont a Cinnamon nem a nagy wooow látványra megy rá, de ettől kb majdnem KDE szintű/minőségű kinézete van, viszont nálam mindig működött minden-féle VGA megoldás vele, KDE-n meg a compositor miatt állítgatni kellett, hogy ne essen szét a kép meg ne hullámozzon. No de mindegy is, egy DE-t nem YT-on kell nézegetni, hanem a valóságban kipróbálni!
Ez a thai terminal nekem sincs meg, de tuti klassz lehetett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest