Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
A kernelben van nftables, erre épül a következő réteg buster óta (bár abban még az iptables csomag megy fel, de nftables-t használ iptables színtaxissal, én le is cseréltem kapásból, bár bullseye-nél is ugyanez a szitu még(?)). Fedora is a kernelben lévő nftables-t használja, csak ők a firewalld-n keresztül kezelik (meg az egész Redhat vonal). Bullseye-nél úgy tűnik nem rak fel semmit, azért kérdeztem, hogy mondjuk busternél rak-e fel valamit gnomemal, vagy kezelhetem direktbe nftables-szel (bármivel kezelhetem, csak kíváncsi vagyok Debianék mit preferálnak, de úgy tűnik semmit, it's up to me
).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Képregény topik
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).