- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #8944 üzenetére
Akkor jól sejtettem hogy nem elég a 4GB
, köszi.
Régebben (honlapokat készítettem. php, mysql alapon.stb) és volt egy VPS-em ahol egy pár honlapot üzemeltettem, ott matattam sokat GUI nélkül a szerveren de már rég volt sokat felejtettem. Akkor még Ubi 10.04 vagy 10.10 volt ha jól emlékszem. Most win 8.1 van a gépemen de nagyon elegem van már belőle különböző okok miatt (most nem sorolnám föl) és amúgy is Raspberry-kkel is szeretnék foglalkozni ugyhogy a Debián mellett döntöttem, mivel ez "majdnem mindennek" az alapja. A telepítéssel nem volt gond, mármint végigmentem szépen az instrukciókon. A particionálást nem cifráztam egyenlőre minden ment irányítottan.
Teszt képen, próba képen ismerkedem a rendszerrel. Nagyon tetszikmost már nem akarok variálni maradok ennél. Fel akarom rakni a gépemre és ugyanúgy használnám mint eddig. Általában tanulás, sokat olvasok, net, programozás (C, C++) stb. Játszani nem sokat játszok, esetleg majd egy másik gépet csinálok tűzfalnak, webszervernek, biztonsági rendszernek stb.
Mennyi lemezterület kell akkor neki minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest