Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez. Felül Linux Mint 18, alul Debian alapú Kali.
Mikor riportoltam sechole-nak, 2 napig senki nem nyúlt hozzá, aztán megkértem Clemet, nézzen rá és meglepve vettem észre, hogy a bugreportot bezárta. E-mailben megadta a magyarázatot is: az apt egy wrapper a Linux Mint-ben az aptitude-höz és azért tették oda, hogy a felhasználóknak ne kelljen külön meghívni a sudo-t, mert az apt meghívja, ha kell. Persze a default rendszerbeállításokkal együtt az itt megadott jelszó is cache-be kerül.
Namármost, az én szememben ez egy iszonyú nagy sechole és széllel szembe akció helyett inkább használok olyat, amiben megbízom - mert sajna a Linux Mintben már nemigen, noha eddig nem volt vele sem teljesítménybeli, sem stabilitásbeli problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Zalman Reserator víztorony - frissítve
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi