- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Mostanra sikerült véghezvinnem a nagy mutatványt. Legalább is elvileg. Mert, hogy a CPU 720p lejátszás esetén már nem 80%, hanem 15%. Viszont továbbra is megmaradt az a jelenség, hogy ha huzogatok egy ablakot a desktopon, akkor annak szélei "hullámoznak". Van valakinektippje, hogy hívják ezt jelenséget? Megpróbálnék megoldást találni rá.
Amit csináltam. Hozzáadtam a sources.list-hez a:
deb http://http.debian.net/debian/ wheezy main contrib non-free...majd terminalban:
apt-get install fglrx-driver...nem voltam biztos, így egy reboot után:
apt-get install firmware-linux-nonfree libgl1-mesa-dri xserver-xorg-video-ati...kettő között szerintem kiadtam egy aticonfig --initial parancsot is (sorry, éjjel 2 volt már).
Az install fglrx-driver és az alatta lévő hosszabb parancs között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S10 128GB (Hibás, hiányos)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest