Hirdetés
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
GPT akkor jön képbe, (többek közt) ha 2TB feletti partíciókat akarsz, egybefügő 2TB a maximum, amit MBR-el létre tudsz hozni, GPT-vel lehet nagyobb is.
Ez a cucc a képek alapján valami home szerver, ott van értelme a GPT-nek.Hogy mi a megoldás nálad, az jó kérdés, mivel a "csak" 2TB a vinyó, egyik lehet az, hogy az egész vinyót átalakítod GPT helyett MBR-re.
szerk:
Na akkor ez megoldva. parancssoros formázás, meg particionálás: [link] -
cekkk
veterán
Meg van miért nem tudtam felcsatolni

Szóval egy ek külső WD my book essential vinyó. Arra gondoltam bele teszem a nasba mert lassította a bootot a htpcnél (van rajta egy rejtett cd képfálj amit én, nem formáztam le, mert 2 évvel ezelőtt nem volt szükséges). Na mondom akkor szétszedem és be a nasba, de látta a vinyót, viszont nem volt sdd1 pont. (ezt minek is nevezik?
), a win sem látta. Ismerőstől kaptam infót, hogy lehet az elektronika titkosítja a vinyót és ezért.
Most vissza szereltem rá az elektronikát és láss csodát egyből tudtam csatolni, és megy is a másolás, de ha végeztem akkor formázás lesz belőle
A formázáshoz ha kaphatok valami jó tippet azt meg köszönném

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi