- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #3188 üzenetére
Mégis eljutottak a 2.6.38-ig.
Természetesen ati driver nem bírta magától követni, és újrarakni, teljes eltávolítás után újrarakni sem lehetett, mert mindig elbukott a telepítő a DKMS install résznél. (frissítettem a linux-headers csomagot az új kernelhez, csak nem tudom, miért kellett kézzel megtenni, magától nem frissült...)
Erre nézem, hogy a testing repókban meg ott az 1:11-3-1 (most ebből silabizáljam ki, hogy 11.3-ra gondolnak) verziós driver, gondoltam valahogy bekerültek a rendszerbe a korábban telepített driver fájlok, de nem, tényleg frissült a repó. Onnan telepítve meg simán települt, és működik a driver. WTF?
Viszont továbbra sem megy bekapcsolás után a Compiz, Alt+F12-t kell nyomni (ha jól értem, ez a "kompozit" állapot aktivizálója), hogy legyenek effektek. Van egy laptopom régi Intel graffal, ott tökéletesen megy a Compiz, de másik, szintén Ati-s laptopban ugyanúgy Alt+F12-t kell nyomni indulás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest