Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem, hogy az evolution kell majd ehhez. De mikor megpróbáltam csatlakozni, akkor azt írta, hogy exchange 5.5-höz nem jó. Ami érdekes, mert tudtommal 2003 van fent. (Sajna nem tudtam megnézni, hogy valójában milyen az exchange.)
Legközelebb úgyis kedden tudok foglalkozni, addig még olvasgatok.
De addig is van még mit megoldanom. Esteleg ha tudtok benne segíteni:
- gyorsbillentyűvel szeretnék programokat indítani (iceweasel, gcommander stb.), erre még nem jöttem rá, hogy mivel lehet, a környezet menüben található gyorsbillentyű beállítás sajnos nem tudja ezt., vagy csak énnem találtam meg a beállítást.
- a user belépésekor automatikusan csatoljon fel hálózati mappákat, a user saját felhasználó nevével.
- szeretném a hálózatot böngészni parancssorból (milyen eszközök vannak a hálzaton, muknacsoportok, gépek stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Path of Exile 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest