Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.Nem igazán van fogalmam a hálózati biztonságról és konkrétan torrentezek (legális dolgokat osztok meg), így van bennem egy ilyen ösztönös tartás, hogy torrentezés közben betámadják a sérülékeny rendszeremet. Ami talán egy beavatott-tabb személy részére sületlenségnek hangzik, vagy mégsem, nem tudom, jobbnak érzem a békességet.
Így a VM-be felrakott Stablehez hozzáadtam a backports repókat és upgradeltem, majd neten nézelődtem, hogy van-e valami kerülőút a frissebb csomagok Stablere telepítéséhez, de valszeg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát még most is Testing van a gépen, viszont a biztonsági támogatottsága nem valami jó, konkrétan jelenlegi tudomásom szerint a Testingre kerül utoljára bármilyen biztonsági javítás az összes branch közül. Így felraktam VM-re a Stablet és azon kisérletezgettem, hogy sikerülhet-e valahogy játékra alkalmasabbnak varázsolnom. Hiába vannak új csomagok Testingen, ha egyszer nem a biztonságos használatra találták ki.