Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
bambano
üzenetére
Haswell generációs i5 processorom van, és a bele integrált Intel HD Graphics 4600 videóvezérlő. A stabil debián változatban ehhez nincs támogatás.
Ebben a fórumban a következő csomagokból kell újabb verzió, ami az instabil és az exper imental distribúciókban érhetőek el:
- xserver-xorg-video-intel
- Mesa (libgl1-mesa-dri)
- libdrm
- libc6Most én nem értek annyira a debianhoz, és azt olvastam, hogy a különdöző disztribúciókból származó packagek keverése nem szerencsés, úgyhogy simán áttértem az instabil jessie verzióra.
Ha tudnátok segíteni abban, hogy a videóvezérlőt a stabil wheesy alatt hogy hozhatán működésbe, az nagy segítség lenne! Szívesebben használnáma stabil verziót. (Ekkor az egész gond az usb-s android telefon mountolással fel sem merül.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi