Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speeedfire
    félisten

Az a baj, hogy ebben a laposban egy mobil 1.2 celeron és 256MB ram van. Xp volt rajta, gondoltam rakok rá linuxot, egy usb dac és lesz belőle egy zenelejátszó eszköz amit rákötök az erősítőre. Android vagy webui-val pedig irányítom a lejátszód.
    Viszont ilyen problémákba ütközök, pedig lxde-vel elég jól szaladgál a debian rajta. De a wifi-t nem tudom életre kelteni rajta.
    Lehet kipróbálok még valami másik distro-t, amihez van openbox vagy lxde. Együl a wifi és a pea a kérdéses. Erre viszont nem tudom, hogy lehet szűrni rá. :U

Közben nézem ezt a lubuntu 12.04-et is, ez még non-pea, illetve van fake-pea is. Ha upgrade-elem, akkor elvileg nem lesz vele gondom. Nem tudom, hogy distro frissítéskor mi lesz a kernel dologgal, valószínűleg összeomlana. :F
    Más csak a wifi-t kellene megtudni, hogy miért nem ismeri fel. Mondjuk ha a debian felismerné, az lenne a legjobb. :D
    De sanszos, hogy valami pcmcia lesz a wifi és amiatt nem látja. Arra emlékszem, hogy a pcmia-ra valami texas instrument-et írt ki.

Új hozzászólás Aktív témák