Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz Kvelstadt #640 üzenetére

Hát most elbizonytalanodtam. Én is úgy emlékszem, hogy ds3-ban a hardhoz nem impossible nehézség társul, de a ds3 wikiben néztem meg és úgy írtam ide. Ott ezt írják, ugyanis:

"Hardcore Mode is unlocked after the player completes Dead Space 3 and is apart of New Game Plus. Hardcore Mode is the most difficult mode in Dead Space 3. It is Impossible difficulty and the player cannot die. If they do die then the game restarts back to the beginning. Completing this mode will unlock Retro Mode."

Szóval meg kéne nézni, hogy akkor most mi is van. Egy biztos: hc-ban a nehézséget - ahogy írtad - az instant halálok jelentik (repkedés, scriptek), na meg hogy halál esetén töröl minden progresst.

Ami a célozzatok a kezekre dolgot illeti, jó ötlet, de a csápokat nehezebb eltalálni, mint a lábat. Ha először az egyik lábat lövöd el, akkor fekszik és kúszik, onnan már egy csáp lelövése nem olyan nehéz. Szerintem a kereszt kombó a legjobb (pl. bal csáp jobb láb, vagy fordítva). Egy jól összerakott cutterrel vagy akár egy teslával ha lábra lősz, és a két lába közé (tkp a golyóira), akor egy lövéssel két végtagot sebzel egyszerre, csápnál egyszerre egyet tudsz csak sebezni ezekkel a fegyókkal, hacsak nem oldalt áll a nekró neked.

Új hozzászólás Aktív témák