Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wednesday

őstag

Azt nem is mondtam, hogy egy csomó cucc elérhető a boltba ingyen. :F
    Először azt hittem ez vmi újítás az előző részhez képest, mert pl gócot meg nem találtam. Azt hittem azt meg majd nem lehet venni, csak annyi lesz, amit találok játék közbe. Mikor megtaláltam a tervrajzát rájöttem ez nem így van. Vagy azért, mert megtartottam az első rész mentését és nem csak a beígért plazmavágó jelent meg.

Aztán utána olvastam (itt is feljebb volt róla szó) ez valami hiba, amit a patch csinál (ami egy exe). Elvileg javítja, hogy 2. kezdésnél nem hozza elő a bónusz cuccokat, na nekem elsőre előhozta. Meg beugrott, hogy hullámfegyver sokáig nem lesz írtad régebben, na itt már kapásból lett és használtam is.

Na most nem tudom mi legyen. Tegyem -e vissza a másik exe-t, attól lehet összeomlik, vagy kezdjek új játékot? Ahhoz nem sok kedvem lenne. De lehet azt csinálom, hogy "megveszem" őket és bevágom a kelléktárba és igyekszem nem tudomást venni róluk (kivéve ruhákat, azokat nem lehet). És az a durva, hogy a hullámfegyót használtam párszor, mert szükség volt rá mikor beszorítottak. De itt nekem elvileg csak plazmavágóm lenne. :D

De olyat is olvastam, hogy stabilitásért, meg mentésekért is felelős a patch. Tehát eltávolítani nem biztos, hogy megoldás lenne.

Új hozzászólás Aktív témák