- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Közönségkedvenc Samsungra is megjött az Android 13
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
az első részbe még be kellett vezetni a dolgokat ezért ott eleinte alig majd egyre többen jöttek. itt már tudod miről is szól a történet és lehet belecsapni az akciók közepébe.
jaja itt több lesz a lerohanós rész sőt még olyan is ahol minden irányból jönnek azaz nem tudod falnak vetni a hátad.
van egy dög aki új lény viszont a mai napig óvatosan közlekedek a területükön. de nem lövöm le. majd rájössz melyikről beszélek
impossible módon az első részben is megérte kinyitni a gócos ajtókat mert volt mögöttük egyszerre akár 50 lőszer.
itt én elsőre is kinyitottam őket mert van olyan új erősebb ruha ami gócos ajtó mögött van. de előfordul hogy talál bent másik gócot vagy akár kettőt is. de az össz tartalmuk szinte mindig bőven meghaladja a 10ezer pénzt amibe egy góc kerül.
igen itt már van savköpő. az első részbe volt a két karu csépos aki igen szívós volt. na utána ez a másik legszívósabb dög. h nincs lába köp fekve, ha nincs feje köp a nyakából, van amikor egy ilyen sav gömböt köp amit el lehet kapni kinézissel ha belassítod mikor köp. én még eddig ezt nem próbáltam ki de elméletileg az meg is öli egyből.egy kérdés. az elején mikor még lekötözött kézzel kell menekülni és el kell jutni egy ajtóig mert jönnek mindenhonnan. haltál meg? én anno elsőre rohadtul eltévedtem és nem adtak lehetőséget hogy megtaláljam a helyes utat..

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- VR topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest