- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Na igen, az atmoszféra. Hát abból van a DS-ben rendesen. Én a 2. részt toltam először, és hosszú évek óta ez volt az első játék amit végigjátszás után instant módon újra elkezdtem kitolni. Aztán még egyszer és még egyszer.
Utána még sokszor.
Aztán jött az ötlet - meg a Quake-s múltam
-, hogy kéne csinálni egy ilyen darálós longplayt.
Ez lett belőle.
Amúgy a többivel is egyetértek, amiket mondtál, kivéve egy dologgal: nem akarsz hc-zni.
Muszáj.
Hidd el.
Fokozza a parafaktort.
És igen, az első rész a legjobb, ez tény.Sajnos a harmadikkal pont az a baj, amit egy iponos cikkben is olvastam:
"Azt viszont hozzá kell tenni, hogy a Dead Space 3 nem teljesítette a kiadói elvárásokat..."
"Muhaha. Lehet azért, mert ezek a kiadói becslési módszerek beragadtak a '80-as évek elején?
Elvitték a frencsájzt a "szélesebb közönség" felé, viszont azon a pályán már sokkal nagyobb a konkurencia is. Kazuár Józsi miért ezt válassza, mért nem egy ismertebb TPS lövöldét?
Mégis mi a répát vártak?"Egy biztos: ha nem lesz DS4, me' a 3 megbukott, azt az EA saját magának köszönheti. Ha viszont lesz és sikeres nevet akarnak kovácsolni belőle, akkor kőkeményen vissza kell nyúlni az első részhez és meg is kell újítani azt, de úgy, hogy horror játék maradjon, ne pedig tps-lövölde legyen belőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, hogy kéne csinálni egy ilyen darálós longplayt.