- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
baromságot mondtam a korábbi hsz-be. vagyis rosszul emlékeztem. a ds1-be pont az a poén hogy igazából minden ugyan az mint könyebb fokozatokon csak nagyobb a sebzés amit az ellenfelektől kapsz. de lősztert ugyanúgy hatossával kapsz pl a plazmához. kettőbe ezeket javították. vagyis korrektebb ha a hard azért is hard mert jobban kell céloznod vagy dönteni mikor lősz és mikor oldod meg máshogy hogy spórolj a lőszerrel.
-
uh bocs. én se figyeltem melyik topik ez. de csak nem köveznek meg ha már mi vagyunk az egész létszám a topikban..
igen döcögősebb. nekem az hiányzik hogy a kinézis szinte használhatatlan. 2 részbe rengeteget öltem vagy csak sebeztem a saját hegyes végtagjaikkal itt meg olyan lomha a kinézis hogy időd nincs felkapni a karmot de még nem is mindet tudja kilőni egyenesen a hegyes végével.
első részben lesz egy lehetetlen fokozat. nemtom h alapból beadja bármilyen fokozat után vagy hogy van. én most hard-on toltam és beadta.
ha nem toltad le akkor várd ki a végét mert lesz ott még kihívás. bár igaz hogy a médium nem egy nagy show főleg ha az ember sokat tolta a 2 részt. bűr mentés meg midnen van hard-on is de elsőre nekimenni annak úgy hogy igazából nem ismered még a játékot elég merész, vagyis lesz néhány halálod. de azt mondom hajrá. legalább kapsz még plusz hangulatot a nehézség miatt.
a lehetetlen meg igazi móka. alog akarnak megdögleni az ellenfelek, a kezdeti 4csíkból álló életed kb egy sebzést bír ki, vagyis eltalál egy sima slasher ( a sima ember szabású két karmos dög.) és épp hogy egy pici életed marad. lőszert meg valami 1 vagy kettessével adja a plazmához is. szóval ott aztán tényleg nics elég góc több mindent fejleszteni. plazmával is toltam ki. de majd most nekimegyek megint.
egyébként az első részben nem szoktam kinyitni a gócos ajtós raktárakat mert nincs bent sem új ruha sem új fegyver se góc, csak hp meg lőszer meg néha sztázis. de néha lehetetlenen annyira rosszul álltam hogy kinyitottam mert pont kellett az a plusz lőszer ami ott bent van. -
8 fejezetig mentés nélkül??? a 7 fejezetbe nem mentettél a liftes rész előtt? mert ott érdemes menteni az elsőt. persze meg lehet csinálni de könnyen el is lehet halálozni. bár én is mentettem aztán meg simán megcsináltam de nem bíztam a véletlenre mert volt már ott halálom párszor.
azt jól látod hogy ha 3 fegyvered van akkor már nem tudja milyen lőszert dobáljon és ad mindent vegyesen.
ezt meg hogy azt dob amivel kinyírtad sztem csak véletlen. nekem vegyesen dobálja olyat aminek a fegyver nálam van.
az energiafegyver lőszer meg kincs. nem azért mert drága hanem mert a leghatékonyabb fegyver plusz azt a 9fejezet körül adja szóval elég későn lehet elkezdeni vele bizniszelni. de nekem sose volt pénz gondom. megtudtam venni az összes ruhát vettem gócokat is lőszer is volt elég. egy két bolt volt a végefelé ahol vettem detonátor lőszert csak azért hogy biztos ki ne fogyjak. a legvégén a bosshoz meg úgy mentem hogy mindent leraktam vagy eladtqam és csak élettöltő meg energia lőszer volt nálam.
energiafegyvert meg csak a másodlagos sebzése miatt használtam de az viszont brutális. utolsó 3-4 fejezetbe mikor már sok olyan hely van ahol egyszerre sokan lerohannak és nem csak egy irányból, tehát nem elég az ív fegyver, nyomsz egy másodlagos tüzelést és körülötted mindenki darabokra szakad. legvégén a boss fight-nál is nyomom a másodlagost, az sebzi a kis dögöket meg nicole-t mikor meg kinyílik a marker lövök bele kettőt elsődlegessel és így 6 lövésből vagyis 3 körből kész is a bossfight.de ahogy neked kényelems meg tetszik. majd rájösz mit hogy szeretnél. én mint mondtam legelőször plazma + sztázis kombóval vittem végig a fanatikust szóval nagyon nem lehet elveszni hogy mi lenne a jó.
még egyszer játszottam úgy is hogy impulzuskarabélyt használtam plazma helyett. baromi hangulatos volt a precíz célozgatás után a ratatata ahol csak érem de nem egy erős fegyver hiába kiköp 170töltényt 20másodperc alatt. -
annak a hard fokozatnak pont az a lényege. hogy a mentés legyen a gond. ha az nem úgy lenne hogy csak 3 nem is lenne nehezebb mint a fanatikus.
gyakorlatilag elég sok helyszín van ahol a nyakadba ugranak. meg érdemes kiismerni egy terembe egy helyet amit jól lehet védeni. de pl van olyan ahol ha vissza kimész az ajtón ahol bejöttél akkor a dögök nem jönnek ötánnad mert ők csak abba az adott terembe támadnak. tehát volt hogy az ajtóban álltam és ki be lépetem a terembe hogy jöjjenek elő és támadjanak vagy vonuljanak vissza és ne foglalkozzanak velem.
az is egy módszer hogy néz az ember videót neten hogy mikor hol jön és mi. de én magam akartam megoldani saját tudásomból a fokozatot. plusz nem is értettem egyet a gyerek játékstílusával. megnéztem a videók elejét és ő pl kapásból eladja a plazmát ami számomra kötelező fegyver a 7 fejezetig míg be nem adja a detonátort. de utána se adom el a palzmát.
egyébként szerintem fanatikuson ismerkedj. akkor legalább hozzá szoksz ahhoz is hogy ha esetleg valaki közel jut hozzád akkor mekkorát sebez. de egyébként az már régen rosz ha közel tudnak menni. kivéve pár kis termet ami lezáródik és nincs hova visszavonulni de ott meg sztázis életet ment. én nem is adtam életre gócot. első mindig a fegyver sebzése meg a sztázis. ruhát is ha megveszem az erősebbet akkor azért hogy nagyobb legyen a tárhely mert mindig eladok minden lőszert aminek a fegyverét nem használom.
egyébként én csináltam egy jegyzetet papírra hogy hol mire számíthatok de igazából mire kész lettem már nem volt haszna mert megjegyeztem mindent. egy két terem volt amiről nem tudtam hogy az következik de mivel mindig fel voltam pakolva jól lőszerrel sztázissal meg hp töltővel nagy meglepetés az ilyen termekben sem ért.
na meg nincs annyi kritikus pont hanem csak még azt hiszed hogy van mert nem jöttél rá hogy old meg a legjobban-leghatékonyabban. az első 7 fejezetig 2 kritikus pont volt ami még nekem is az maradt. mert ott még csak plazma van, vagyis nincs elég góc két fegyvert jól felerősíteni és így necces helyszínek. 7 fejezet után meg nem volt olyan ahol nagyon féltem volna. egyrészt ott volt nálam a detonátor ami falra rakva is jó meg lőni is lehet vele és akkor kb az arcukba robban szét. másik meg hogy nem kell szaladni mint az őrült hanem át kell gondolni a dolgokat. egyre több az ellenfél a 7 fejezettől felfelé mégis, onnantól egy halálom sem volt bezzeg előtte volt néhány a kirtikus helyszíneken. már volt hogy fel is adtam és azt mondtam nem érdekel tovább. de aztán eltelt egy hét és csak megpróbáltam megint. kb 3hétvégém ment így el mire kész lett az első mentés és egy hétvégén max 2szer futottam neki. -
az a poén ezen a képen hogy muttaja a proci kihasználtságod és az egyik pörög 99%-on a másik meg alszik. ez is szép egy konzolport egyébként. bár nálam nálam max-on elmegy fix korrekt fps-el ezért sose foglakoztam vele. egyébként mi a programnak a neve amivel kiíratod az infókat?
végigtoltam a hard-ot. nehezebben emlékeztem. persze az eleje míg nincs értelmes sebzése a plazmának meg fejlesztve a sztázis és folyamat elfogy mikor kéne tényleg nehéz is. de aztán már nem vészes. kimaxoltam a plazmát az élet+levegőt a sztázist, kinézist és még két fegyvert de végül mindkettőt eladtam mert nem vettem hasznukat.
az egyik az energianyaláb volt. 2 részbe egy baromijó fegyver a másodlagos sebzése miatt. általában 2 másodlagostól szétszakad mindenki aki a közeledben van. itt meg kilőttem ötöt másodlagossal és annyit csinált hogy az egyik dögnek leszakadt egy karja de a többi csak folyamat hanyatt esett de eszükbe nem volt szétszakadna vagy akár csak simán meghalni.szóval lényegépen a plazmával toltam végig am se nem lő egyszerre több dögre se nem robban nagyot mégsem volt pánikhelyzet a játék során.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest