Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kvelstadt

    veterán

    válasz oolit #1227 üzenetére

    uh bocs. én se figyeltem melyik topik ez. de csak nem köveznek meg ha már mi vagyunk az egész létszám a topikban.. :)

    igen döcögősebb. nekem az hiányzik hogy a kinézis szinte használhatatlan. 2 részbe rengeteget öltem vagy csak sebeztem a saját hegyes végtagjaikkal itt meg olyan lomha a kinézis hogy időd nincs felkapni a karmot de még nem is mindet tudja kilőni egyenesen a hegyes végével.

    első részben lesz egy lehetetlen fokozat. nemtom h alapból beadja bármilyen fokozat után vagy hogy van. én most hard-on toltam és beadta.
    ha nem toltad le akkor várd ki a végét mert lesz ott még kihívás. bár igaz hogy a médium nem egy nagy show főleg ha az ember sokat tolta a 2 részt. bűr mentés meg midnen van hard-on is de elsőre nekimenni annak úgy hogy igazából nem ismered még a játékot elég merész, vagyis lesz néhány halálod. de azt mondom hajrá. legalább kapsz még plusz hangulatot a nehézség miatt.
    a lehetetlen meg igazi móka. alog akarnak megdögleni az ellenfelek, a kezdeti 4csíkból álló életed kb egy sebzést bír ki, vagyis eltalál egy sima slasher ( a sima ember szabású két karmos dög.) és épp hogy egy pici életed marad. lőszert meg valami 1 vagy kettessével adja a plazmához is. szóval ott aztán tényleg nics elég góc több mindent fejleszteni. plazmával is toltam ki. de majd most nekimegyek megint.
    egyébként az első részben nem szoktam kinyitni a gócos ajtós raktárakat mert nincs bent sem új ruha sem új fegyver se góc, csak hp meg lőszer meg néha sztázis. de néha lehetetlenen annyira rosszul álltam hogy kinyitottam mert pont kellett az a plusz lőszer ami ott bent van.

    [ Szerkesztve ]

    "Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"

Új hozzászólás Aktív témák