Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok!
Nálatok előfodult az, hogy 10 fejezetben miután megszereztétek a legénységi kulcsot vagy mi a fenét, az első használat után eltünt a kellékek közül és a másik zárt ajtónál ahol kellene használni, már nem tudtátok mert folyamatosan azt írta ki, hogy a legénységi kulcsra van szüksége. Így sajna nem tudom mind a 3 navigációs kártyát összeszedni és nem tudok továbblépni erről a szintről.
Nem azzal van a gond, hogy alapból nem vettem fel, felvettem, láttam, hogy ott van a küldetés tárgyak között,a feladatoknál ki is "pipálódott" mint elvégzett.
Ez miért lehet?
Ha nem is tudjátok megmondani, nem tudna valaki küldeni egy mentést a 11 fejezettől, vagy a 10. fejezet végéről?
Nagyon megköszönném, mert már 2 napja kolbászolok ezen a pályán és már 20x újrakezdtem, de nem jártam sikerrel!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest