- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Szerintem nem tud senki a problémádra gyógyírt, és azért nem írnak semmit. Konkrétan nálam sem jelentkezik a hiba. Guglizz rá, hátha valamit kidob. Nincs levédve a rendszermeghajtód, vagy nem törlődött ki valami? Volt reinstall, vagy valami egyéb? Origy a game?
marcus fenix (#631): Melyik volt a kedvenc fegyveretek?
Énis a plazmavágóval toltam a legtöbbet, mert ahoz volt mindíg töltény, ráadásul azt kezdtem el turbózni. Az ívfegyó is faja, csak drága bele a töltény, és sok helyet is foglal. A hullámfegyver talán a 2. leghasznosabb fegyver: nemcsak hogy mindenkit fellök aki 3 lépésnyire van töled, de sebzi is őket. Ráadásul azokkal a kis mászó gócokkal (akik a pacák hasában tengetik tömegesen "életük" holtan) 1 lövéssel végez -egyszerre-. Közvetlen köelről meg még nagyobbat sebez a melákokon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest