Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
szekreny
tag
Na igen, én is akadtam már ki étkészleten pizzériában, de szerencsére miután a felvágást nagy nehezen megoldottuk már nem volt gond egy szál se, én ugyanis kézzel eszem a pizzát.
Amin még ki szoktam akadni a pizzériákban az kecsap.Kér az ember, aztán kiszúrják a szemét vmi tasakos vacakkal, ami arra elég, hogy az egyik szelet pizzának a szélét egy kissé beszínezzem vele.Ez még hagyján de felszámolnak rá egy rahedli pénzt is.Bár mondjuk néhány helyen kihoznak egy egész flakonnal, na akkor aztán nagy királyság van, ugyanis mi(én meg a barátaim) nagy kecsuprajongók vagyunk, szval ilyenkor simán kiürítünk egy egész flakonnal..:))
Kiakadás number3 : kérek kecsápot és kihozzák azt a paradicsomos alapot amit a pizzatésztára tesznek.Hát kösz.Ezt ált. a szegedi pizzériákban figyeltem meg(amúgy zalaegerszegi vagyok).
Na egyelőre ennyit a pizzalélektanról...
A Vizmű meg nagykirály hely, azon kevés helyek közé tartozik, ahol megkérdezik tőled, hogy milyen borból csinálják a 4/1-et, szárazból, v. édesből.Az éjszakai pizzéria talán a margaréta lesz, szombaton elég sokáig nyitva van.
Mi az ami nincsen Veszprémben? Éjszakai kajálda? Az sztem máshol is nagy hiány.Nincs jobb, mint egy jó kis buli után telerakni a pocit vmi kajával...
Mi az a fél kiló szemét?
Majd azért számolj be, hogy hogyan sikerült a látogatás...:))
Aktív témák
- Filmvilág
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Pánik a memóriapiacon
- Hardcore café
- Autós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest