- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Ma visszavittem a memóriát, a szervízesek is tesztelték, ott is hibás volt. Kaptam új A-Data memóriát, aminek szintén 2,5-ös a CL-je (direkt erősködtem, hogy olyat adjanak). Még nem raktam be, most értem haza, de este tesztelem. Ha nem jó, akkor megy a gép a szervízbe, vagy hozzád. Én kivinném, csak nincs autóm, fuvart szerezni meg nem könnyű. De azért köszi a felajánlkozást. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Én szívesen kitakarítanám, csak mondd meg, hogyan. Most elég kevés a cucc, mivel újraraktam Windwos-t, tehát memóriarezidens progi csak 4-5 van. Használok Rambooster-t is, de most is 400 MB foglalt, pedig csak Winamp, Opera, Acrobat Reader, Outlook fut. Szóval adj ötletet, és csinálom. -
lukylac
csendes tag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Elég sok minden fut nálam, nagyon kirívó foglaslása nincsegyiknek sem, a legtöbb 33 mb, viszont van vagy 20 alkalmazás, ami 10 mb körül foglal. Elég sok memórirezidens progit futtatok (tűzfal, vírusírtó, winamp agent, nokia pc suite, mboard monitor, msn). Lehet, hogy a vinyóm is belejátszik, mert van rajta bad sector, és volt már olyan, hogy Outlook 600 MB virtuális memóriát evett. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Lefutattam DocMem progit is, az sem talált hibát. AKkor Windows Mem diagnostic miért talált? A leírásban az van, hogy ha WMD hibát talál, akkor tuti van hardver hiba. Most nem tudom eldönteni, kinek higgyek. Tudtok még ajánlani esetleg Windows alatt futó progikat?
Még van egy kérdésem: amikor 512 MB memória volt, akkor Windows 300 körül használt belőle normál futásnál. Most, hogy 1024 van, mindjárt 500-at használ. bármennyit rakok bele, felét megeszi?
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
-
andriscs
aktív tag
Hi!
De azért ez nem normális dolog, hogy alappból nem műkdönek együtt a memóriák. Olvastam ilyenket, hogy milyen könnyű az ilyen állítgatésokkal tönkrevágni a cuccot. Nincs valami segédprogram, ami összehangolja a memóriát? Mindenestere csinálok még egy Bios frissítést. Remélem, az segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest