- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeefoo
csendes tag
Sziasztok,
Az alábbi kérdésem lenne, vettem egy asus p8b75-v lapot, van rajta 4 ddr3 foglalat. Vettem bele 1 pár kingston hyperx ramot (khx24c11t2k2/8x) ami elvileg 2400MHz-ig bírja. A proci egy i7 3770k. A bajom az, hogy 1333MHz-en hajlandó futni.
Próbáltam manual beállításban, feltoltam a feszkót 1.65V-ra, meg amit tudok a ramról az a cas time, azt belőttem 11-re, megpróbáltam 1800MHz-en futtatni, de nem indul el a gép. Max 1600on, de már ott is fura dolgok vannak. Bios a legfrissebb. A lapkakészlet b75, esetleg ezzel lenne gond? ELméletileg nekem ír 2800mhz-et is ha manuálban nézem a sebességeket.
Próbáltam 2 db xmp profile-t, az egyik 2 GHZ, a másik 2.2 semelyiksen sem indul el.
Segítsetek, hogyan tudom beállítani, mert kicsit zavar a dolog... Mit csináltam rosszul? Vegyek másik alaplapot, mert ezt benéztem, vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NIOH 3
- TCL LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest