Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Igen köszönöm. Guglival kezdtem de nyilván valami rossz kulcsot adtam be először, de aztán megtaláltam. Meg ráadásul ezt már régebben is megnéztem, tehát emlékeznem kellett volna, de úgy látszik öregszem
De ha már itt tartunk: SS, vagy DS a jobb bármilyen, pl. melegedés, hűtés, mit tudom én mi szempontából? Na erre tényleg nem találtam a guglin választ, vagy ha igen, tényleg lankad a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Építő/felújító topik
- Spotify
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest