Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish
üzenetére
Hosszabbítón keresztül kapja az áramot. Az előző konfigommal nem volt gond így, de hát már a fene tudja, mindent ki kell próbálni...
Az a gond, hogy singleben mind a 2 modul megy 1333-on mindegy melyik slotban, de együtt nem hajlandóak működni rendesen. A módszeredet már próbáltam, akkor 7-7-7-24-et ismert fel, pedig 6-6-6-24-es a ramom.
Van egy olyan bios menüpont hogy AI Overclock Tuner, azon belül X.M.P opció (ezzel be lehet olvasni a memória partamétereit), de ez sem hozott megoldást. A feszt. én nem merem 1.8-nál feljebb vinni, 1.7 a gyári érték.
Úgy döntöttem, unom az egészet
, így reggel berendeltem [link] memória kitet. Ez az asus QVL listájában szerepel, ha ezzel sem műxik akkor...
A Geilt meg elpasszolom, hátha más lapban működik rendesen. Amúgy megnéztem a te ramjaidat is, sajnos nem szerepelnek a listában! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Total Chaos teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance Grey EXPO - 10 év bolti garival!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Van egy olyan bios menüpont hogy AI Overclock Tuner, azon belül X.M.P opció (ezzel be lehet olvasni a memória partamétereit), de ez sem hozott megoldást. A feszt. én nem merem 1.8-nál feljebb vinni, 1.7 a gyári érték.
, így reggel berendeltem
A Geilt meg elpasszolom, hátha más lapban működik rendesen. Amúgy megnéztem a te ramjaidat is, sajnos nem szerepelnek a listában!