- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish #2716 üzenetére
Hosszabbítón keresztül kapja az áramot. Az előző konfigommal nem volt gond így, de hát már a fene tudja, mindent ki kell próbálni...
Az a gond, hogy singleben mind a 2 modul megy 1333-on mindegy melyik slotban, de együtt nem hajlandóak működni rendesen. A módszeredet már próbáltam, akkor 7-7-7-24-et ismert fel, pedig 6-6-6-24-es a ramom.Van egy olyan bios menüpont hogy AI Overclock Tuner, azon belül X.M.P opció (ezzel be lehet olvasni a memória partamétereit), de ez sem hozott megoldást. A feszt. én nem merem 1.8-nál feljebb vinni, 1.7 a gyári érték.
Úgy döntöttem, unom az egészet, így reggel berendeltem [link] memória kitet. Ez az asus QVL listájában szerepel, ha ezzel sem műxik akkor...
A Geilt meg elpasszolom, hátha más lapban működik rendesen. Amúgy megnéztem a te ramjaidat is, sajnos nem szerepelnek a listában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest