- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish #2716 üzenetére
Hosszabbítón keresztül kapja az áramot. Az előző konfigommal nem volt gond így, de hát már a fene tudja, mindent ki kell próbálni...
Az a gond, hogy singleben mind a 2 modul megy 1333-on mindegy melyik slotban, de együtt nem hajlandóak működni rendesen. A módszeredet már próbáltam, akkor 7-7-7-24-et ismert fel, pedig 6-6-6-24-es a ramom.Van egy olyan bios menüpont hogy AI Overclock Tuner, azon belül X.M.P opció (ezzel be lehet olvasni a memória partamétereit), de ez sem hozott megoldást. A feszt. én nem merem 1.8-nál feljebb vinni, 1.7 a gyári érték.
Úgy döntöttem, unom az egészet, így reggel berendeltem [link] memória kitet. Ez az asus QVL listájában szerepel, ha ezzel sem műxik akkor...
A Geilt meg elpasszolom, hátha más lapban működik rendesen. Amúgy megnéztem a te ramjaidat is, sajnos nem szerepelnek a listában!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest