Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Na megvolt az ismerkedés....
A modul:[link]
A csip rajta: [link]A tesztrendszer a kupi közepén: [link] Még nem érkezett meg a centurion 590-em, a régi házamba meg már nem fértem bele....

Ami durva: bár még nem sikerült alapos teszteket csinálni, de!
1. A memória hűtés nélkül is igen hűvös, pedig 1,7V-ot is kapott.
2. A csipszet alapfeszen vitte a rendszert 400-as FSB-n és a memóriákat 1600-CL7 (7-7-7-20) CR2-n. (1,25V Northbridge, 1,7V VDIMM) Q6600-al!!!!
3. Az 1600 CL7 CR2 lazán elindult, tesztelhető volt 1,65V VDIMM mellett, bár memtestet csak ma fog kapni.Majd még megírom az alaposabb teszt eredményét is.
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....