Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Na megvolt az ismerkedés....
A modul:[link]
A csip rajta: [link]A tesztrendszer a kupi közepén: [link] Még nem érkezett meg a centurion 590-em, a régi házamba meg már nem fértem bele....

Ami durva: bár még nem sikerült alapos teszteket csinálni, de!
1. A memória hűtés nélkül is igen hűvös, pedig 1,7V-ot is kapott.
2. A csipszet alapfeszen vitte a rendszert 400-as FSB-n és a memóriákat 1600-CL7 (7-7-7-20) CR2-n. (1,25V Northbridge, 1,7V VDIMM) Q6600-al!!!!
3. Az 1600 CL7 CR2 lazán elindult, tesztelhető volt 1,65V VDIMM mellett, bár memtestet csak ma fog kapni.Majd még megírom az alaposabb teszt eredményét is.
-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
THX az infót!
Igazából nem akarom nagyon erőltetni a dolgot, csak kíváncsi lettem volna... Sajnos nem jött össze az 1600-as Kingmax,lesz helyette 1333-as, remélem nem nyúltam nagyon mellé vele... Teszt holnap!
Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet..... 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Arc Raiders
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos már a ddr2-es corsair kitem se nagyon tudtam kihajtani (FSB gyönyörűen visszafogta), a Q6600-am meg nem nagyon fog tudni 450 felett... Szóval egy jól időzített 1333-as memória untig elég lesz alá szerintem..... Csak hát nem hagy nyugodni, hogy mi lesz, ha esetleg elcsábulnék egy deneb vagy később egy I7 után, azért meg nem szívesen vennék komplett új szettet.....