- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Achill3uS #806 üzenetére
Figy...soha nem érdekelt az ár érték arány...ha kellett vmi és úgy gondoltam futja rá megvettem, ha vki gépet szeretne akkor természetesen elsődleges az arány...pl anno 116ért az x800pro-t vagy épp IC7et 40ért...kellett megvettem. Nem csodálkozom, hogy nincs teszt...pont ezért írtam, hogy linkelj egyet amivel bizonyítod az igazad.
Én még mind tartom magam ahhoz, hogy a jelenlegi architektúrának nincs semmi szüksége a DDR3-ra...mint írtam bohóckodni jó...legyen az winrar teszt, superpi, everest vagy épp egy 2000es lista ahova jó felkerülni akár WR-rel...utóbbihoz persze jár egy elismerés is, ha úgy hozza a sors, de ettől még a tényeken nem változtat...Várom a tesztet...ha lehet ne egy full tuning beállítással legyen tesztelve az a DDR3, hanem vmi tényleg stabil és elérhető beállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest